Its my life!

Hej, eller godnatt kanske jag ska säga!
Kom precis hem, har varit ute och röjt "NOT". Varit ute med Natalie och Mickis, vi visste inte vad vi skulle göra så vi slutade på franks! Riktigt mysigt, vi åt en korv och sjöng gamla låtar. Kvällen blev previs som vi tänkt oss, en rikigt slapp kväll. Jag tror ingen hade lust att göra något egentligen men ja fick iallafall skratta som tur var för det behövde jag verkligen! Har inte alls mått bra dom senaste dagarna, har inte kunnat äta på två dagar men jag fick iallafall i mig en korv förut, kändes bra! Imorgon bär det av till Köpenhamn vid lunch, ska blir rikigt mysigt. Shopping, god mat och så ska vi på "Belive it or not" ett museéum som jag var på när jag var liten, fast mamma hade inte varit där så vi ska dit!

Nu sitter jag och pratar med Johan och Emelie på msn, ska nog sova snart och väldans vad jag saknar Johan Petersén! Nej nu får jag nog packa ihop datorn och gå ner och hämta något att dricka sen blir det att lägga sig i sängen, kanske sätta på en film, fast jag lär ju ändå bara somna, jag skriver nog några rader innan jag åker imorgon! Gonatt

Take care
Emma

Hard day

Hej alla!
Har inte skrivit något inlägg idag pga av att jag inte alls mått bra! Har varit en väldigt jobbig dag med inte mycket skratt på schemat. Vaknade vid 9, om jag ens hade somnat då sov nämligen inget i natt. Vid halv två åkte jag och mamma ner till banken och fixande lite saker + att jag satt in pengar! Gick till Natalie senare och fick skratta lite iallafall, nu ska vi ut fråga mig inte var men jag skriver mer sen när jag kommer hem om det inte blir allt för sent! Om någon vet något kul som händer ikväll, call me!

Imorogn blir det Köpenhamn, god save me!

Take care
Emma


Super-kvinna eller?

Super-kvinna? nej inte idag, trodde jag var starkare än vad jag var, men idag brast allt. Det gick inte, så fort jag kom hem spydde jag, jag tror jag oroar mig för mycket. Och nu? det gick inte mer, tårarna har runnit ner för mina kinder i snart två timmar, och jag vet inte var detta ska sluta. Jag känner mig så liten, helt urpumpad av allt! Jag verkligen känner det STÖRSTA misstaget jag någonsin gjort. Kanske var det värt det då, kanske var det de! Men nu, det finns inget annat i mitt huvud, jag vet inte vad jag ska göra! Den super-kvinna jag trodde jag var har rasat, trodde aldrig jag skulle få tillbaka dessa känslor. Jag kan inte ens uttrycka mig mer, jag vet inte vad jag ska säga, mina ord dör sakta ut, vad händer? Bara när jag såg på "mr x" idag och får frågan hur mår du, brann tårarna bakom ögonen! Men när jag väl kom innanför dörren hemma brast allt! Jag ska inte sitta här och tycka synd om mig själv, inte alls!! Behöver bara skriva av mig, jag vet inte vad jag ska säga mer, allt dör ut! Om du läser detta "mr x" ring mig!

Nu ska jag sova, eller först tvätta bort sminket som inte längre sitter på ögonen utan på kinderna! Imorgon ska jag kanske till optiken med mamma, sen blir det en runda till second hand butiker i Göteborg, hoppas att få träffa "mr x" och prata ut! Nu får jag lägga mig och kolla på en film så jag blir lite glad, jag skulle behövt sex and the city nu! Får ta och köpa den imorgon! Köpenhamn på fredag, tack godegud så jag kan slappna av lite!


Btw, ni som inte fattat mitt blogg namn emlilas står det för EmmaLinneaLarssons.blogg.se FYNDIGT!!!

Take care everyone!
Emma

repotage kärlek

Nu sitter jag nere vied mat bordet och skriver mitt repotage om kärlek, som tur har jag en mamma som hjälper mig! Så det blir att intervjua min kära moster om hon tillåter! Nu har jag pluggat klart för dagen, hann med ganska mycket med  mitt rapotage, är ju så tråkigt med radio!

Nu ska jag åka med mamma och handla lite mat, sen får jag duscha för det har jag itne hunnit ännu, har ju pluggat mycket  nu och jag känner mig stolt, nej mamma tjatar på att vi ska åka! Hon ska ju träna, see u later!

Take care
Emma

Skratta bör man annars dör man

Ciao!
Kom precis hem från Mickis, var skönt att gå själv ute. Man känner att det börjar blir vinter, var och solade somsagt i frölunda på "sun Hawaii"? om jag inte alls minns fel. Helt okej ställe, fräscht och trevligt kille som jobbar där. Efter åkte vi till donken och käkade, först var det bara Erik och Mickis som skulle käka, men det slutade med att alla åt! När vi skulle ut till bilen fick vi syn på en gammal goding, nämner inga namn. Men oj va vi skrattade ingen av oss kunde andas och Erik skrattade nog mest för att vi skrattade så. Vi åkte hem till Mickis där dom bestämde sig för att gå på rally brudar med Martin, och jag gick hem. Så nu sitter jag här igen, hade tänkt att börja på mitt repotage nu, vilket fall försöka! Kanske göra lite engelska med om jag orkar de vilket är tveksamt!

Nej nu ska jag städa lite sen får det bli en dusch, plugg och te! See u later, aligator!

Take care
Emma

Onsdag morgon

Godmorgon godmorgon!
Vaknade för ca en timme sen nu, fast jag låg och snooza i säkert en halv timme, men man har ju lov så varför ha så bråttom upp? Ska upp och käka frukost nu, sen ska jag iväg med Natalie, Mickis och Erik och sola, ska bli super skönt! Ikväll blir det hockey, mölndal-frölunda, så då får jag kolla på massa godingar! Förmodligen träffar jag Alexander där nere, mys!

Min dag i dag består av solning, plugg och hockey, förstår mig inte på varför man måste lägga prov och inlämningar efter lovet så man måste plugga den ända tiden man är ledig, för det suger ju! Men måste få gjort början på mitt repotage idag, och lite på engelska inlämningen eftersom på fredag drar jag till köpenhamn!

Nej nu ska jag upp ur sängen och ner och äta lite frukost, kolla tidningen om dom tagit fast denna våldtäcksman! Sen kilar jag över till Natalie. Så ha det så bra så hörs vi senare!

Take care!
Emma

Jag älskar spanien med mina tjejer, ta mig dit nu! btw, här har jag sjukt ont
för hon flätar mitt hår så jävla hårt! haha, dvs ni ser ju mitt smile!

Jag vill bara vara i spanien nu nu nu!

Tisdag

Hejsan,

Nu tänkte jag faktiskit börja blogga på rikigt! Har varit lite mycket på senaste och jag har verkligen velat blogga, men jag har faktiskt inte orkat! Idag har varit en händelserik dag, men både roliga och tråkiga händelser. Jag tänker inte gå in djupare på de just nu. Varit en seg dag, gick över till Natalie vid 4, vi pratade lite till Mickis kom. Då vi bestämde oss för att åka in till stan och ta en fika på Evas, mycket mysigt och vi hade mycket att prata om som vanligt. Vad skulle jag vara utan er tjejer?! Efter ca 2 timmar gick vi anenyn ner till tåget och åkte hem. Bestämde oss för att vi skulle åka och sola imorgon tidigt! Om vi nu kommer upp, vilket jag inte alls tvekar på!

Klockan är visst jätte mycket märkte jag nu, och jag som hade tänkt att ta ett bad! Det får bli imorogn kanske, Jag får koka upp lite vatten och göra en ansikts rengöring nu, är suger på att åka på spa! GE MIG GE MIG!!! Nej era små pussgurkor nu ska jag ner och fixa lite ansiktmask och annat! Ha en underbar kväll.... eller natt!

Take care!
Emma

Jag ser helt sär ut, haha!


Jag och Mikaela på evas!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0