7 timmar

..tills det bär av till Landvetter för att hoppa på planet till usa. Känner mig inte ens pepp på att åka och fråga mig inte varför. Det kommer säkert bli jätte mysigt men fan nu..

idag har varit en sjuk dag, lite upp och ner till och från. Har iofs skrattat åt Lukas hela morgonen (dagen) vi låg och kollade på sveriges smartaste barn, och jag var grym tillskillnad mot Lukas haha. Gick med han till spåret vid halv 7 och sen gick jag och käkade pizza IGEN, för tredje dagen i rad. Okej jag känner mig tjock nu, haha.

Packar förfullt här nu, haha. Det går inte alls bra, jag orkar inte och vet att jag kommer glömma hälften iallafall. Känns inte okej detta, väldigt ostrukturerat inlägg. Stackars er. 

Min packning är inte okej.. nu ska jag fortsätta! Jag saknar lite, men det är skitsamma nu.

Be with me


förlåt

förlåtförlåtförlåt, dålig uppdatering som fan. Men jag har inte haft lust att blogga + att alla är så tråkiga och aldrig kommenterar. Orkar inte skiva något långt nu, är för seg. På måndag drar jag iallafall till USA, så ni som vill träffas i helgen, hör av er!

du är söt

emelie block har inget liv!<3


speedad

fan de känns som jag druckit 100 energidycker, jag är så speedad jag måste göra något, men alla är så lama. HEJA! bajskorv, jag får damp jag känner mig handikappad, kan någon typ vara speedad med mig, nu ska jag ringa lukas, hihi

Så här känner jag mig nu, det är jagbara för jag målar fint i paint. AHHAHFWEFHKFNEG hejdå


vår?!

Var i kungsbacka och fikade med Emelie, sen satt vi och mös i solen och prata om livet, jag älskar dig!
det var vår igår!



dåligt..

Ursh detta var dåligt av mig att inte skriva på nästan en vecka, men jag känner att jag inet haft något att skriva om, så om någon vill veta något är det bara att fråga så svarar jag.

Dagen i ända, seg, otaggad, mysig, sexig, trött efter beep-test.
Nej jag vet inte rikigt, har känt mig konstig nu ett tag, tror jag saknar lite kärlek.
Nu ska jag ner och dricka te, eller kanske en smoothie?!


Såhär söta och roade var vi i skolan idag!



xoxo emma!

u-samtalsdag?

vakade vid 11 mamma och kom hämtade mig hal 1 för att åka ner till kba för u-samtal, heja! Gick inte super precis kan jag inte påstå, men men. Mötte upp Emelie som hade klippt sig, vi tog tåget in till stan och skulle plugga matte. Vi kollade runt lite i affärer och så hittade jag självklart massa saker jag vill ha, bara för jag inte får köpa nu. Satte oss på kosmos och pluggade matte, och ja vi fick faktiskit ganska mycket gjort. Vid 5 tog vi tåget hem, och helvete va det snöa?! Jag trodde de skulle bli vår igår, men fan inte de. Snö för hela slanten och nu är det säkert 3 dm snö här, inte okej! Ligger och snackar med Jesper och Joakim, länge sen jag snackade med dom. Och dom är ju underbara, jag saknar er pussisar!(K) . Imorogn ska jag nog ut med mina lovers. Puss




ohyes!

Någon är ju sjukt sexig att man bara vi äta upp han ;o


Biblioktet

Nu sitter jag och Emelie här i bibblan och chillar på´t. Vi har nyss haft italienska prov och det sög, det gick inte super kan jag väl påstå. Men men, vad gör man inte. Nu sitter jag här och är sjukt hungrig, orkar inte gå och köpa en macka för 12 kronor men jag känner mig ganska tvingad, en te skulle sitta fint nu med!! heja. Jaja, ikväll är det träning igen, afro power men mamma och Emelie, herruguvd va roligt, och vi får shaka asssssss! Får se om jag orkar gå ut ikväll känner mig rätt otaggad eftersom min mensvärk tagit över halva min kropp, ursh!! Men vafan man får lida ibland.

Nu tror jag att vi ska kolla på lunch konserten och köpa te och kolla in sexy boy lite, muuummma! Får se om jag kanske orkar skriva sen, undra om jag slutar 1 eller 2, det måste jag kolla nu. VÅR IS IN THE AIR, nu ska jag ut!

pussgurka!

vecka 11

ursh, denna veckan tar nog kol på mig. Att det är party hela helgen och jag ska vara på topp hjälper inte så mycket. Nog att vi har slapp linje i media, men när det väl kommer prov och inlämningar så blir det kaos. Har italienska prov imorogn och matte prov på fredag, vilket jag inte fattar något av dom. Känns som jag har så mycket att göra, fast jag hör andra som har 4 prov och 3 inlämningar på en vecka. Men va fan, det känns mycket är det okej :(. I helgen blire party för hela slanten, trevligt trevligt. Känner mig istortsätt död idag, hade inte alls någon jobbig dag i skolan, snarare att vi flabbade hela dagen drack te och kollade in en sjukt sexig boy. yäyä, tränade idag men Emelie, heja vi var super duktiga tycker jag, dansaerobic super kul var det verkligen, hihi vi träffade på marcus med som skulle träna body pump. Ja så kände man sig lite klen. Imorogon blir det iallafall afto power dance med mamma och Emelie, helvete vad vi kör hårt här nu. Känner iofs att jag måste träna upp mig inför miami beach 09! snartsnartsnart.

onsdag
italienska prov ohno, plugga matte, träna, ut?!
torsdag
leeeedig, heja! utveckligsamtals dag :( 12.50 hejdå skolan
fredag
MATTE PROV x( , utgång med mina girls?! får se om jag är taggad på de.
lördag
ajajaj, detta partyt i fjärås men Emelie och hela party the gang! taggataggatagga
söndag
sovasovasovasova?! pluggaaaaaaaaa

 ajaj, detta är min tunga vecka, nej jag ska inte klaga. Nu ska jag sova iaf! pusspuss!


textkommunikation

hellow


vi har en trevlig text idag, jag emelie och rana! Någon är ju porrig, heja!

thats it..

ni måste läsa våran super blogg supalajnen.blogg.se!!



♥♥ 

nej

Är så sjukt jävla trött på folk som tror att dom kan göra vafan dom vill utan att man tar åt sig. Är så trött på det, kan någon bara komma och vara bra för mig,
vart är du?!



kraften att orka

Idag har varit en seg dag, förstår inte hur jag kan vara så trött som jag är, det är ju sjukligt. Började skolan 1 dag så det var rikigt skönt, men trotts det var jag ändå helt död. Slutade halv 5 och tog tåget hem. Skulle flytta rummet, men hade ingen ork så jag la ner och satte och kollade lite kläder istället på internet som jag ska köpa i USA. Jag åker snart, jipppiei! Vid 8 gick jag hem till Johan och kollade hockey, vilket inte slutade bra alls, förlunda förlorade och lika så brynäs. Och jag somnade i soffan haha. Kom hem för en stund sen och ska hoppa in i duschen. Sen ska jag lägga mig och kolla klart på Kalle och Choklad fabriken! Sebastian ringde mig förut med, och jag blev glad. Han är så efterbliven jämt när man pratar med honom, haha. Nej nu ska jag hoppa in i duschen. I helgen blir det party med mina älskade spice    girls, love it! Hittade också världens sötaste bikini från HM som jag beställer imorgon, hejjja! Tandläkaren imorogn med, SUG!


xoxo

vi är numera Andra avenyn stjärnor!

Hejhej bloggen!

God, va längesen det vad jag började ett inlägg med hej, haha. Men men, det är alltid trevligt med lite variation. Yes idag har varit en livfull dag, rolig, seg, ont och jag det flesta känslorna har varit med idag. Dagen startade vid kvart över 6 då jag klev upp ur min varma säng, ursh det var hemskt. Vid halv 8 tog jag tåget och buss ut till Lindholmen där vi skulle spela in Andra avenyn. Det var rikigt roligt, i början var det lite segt, kändes dumt att stå och mima till folk man knappt känner, men va fan det fungerade ändå. Jag och Alex stog mest och skrattade hela första scenen. Vi spelade in massa scener där jag skulle stå och dansa uppe i boxningsringen, ursh. Känner att jag verkligen kommer synas vilket jag inte ville. Menmen, vad gör man inte, skådespelarna var rikigt trevliga och roliga och jag skrattade i stortsätt hela tiden, fick host attack innan vi skulle ha tagning, hahah.

Vid halv 3 va vi klara och jag, Emelie och Rana tog bussen till stan och tåget matchade vi perfa! Hade så sjukt ont i huvudet att jag knappt kunde cykla hem. Träffade Pernilla på vägen hem med, alltid roligt och träffa den bejben! Kom hem och sov i 3 timmar för jag trodde min huvudvärk skulle gå över, men jag hade fel. Vaknade sedan upp med världens huvudvärk och trodde jag skulle spricka. Men de fick över när jag sov lite till hihi. Är rikigt seg och saknar någon att mysa med. Lite besviken på att folk inte hör av sig heller, ursh nejnej. Snart åker jag till Miami och NY, är så happppy,hihi! Bara 26 dagar kvar. Nu ska jag ner och käka kärleks mums och sen ska jag lägga mig och kolla på en film, konstigt nog är jag trött.

Satt och kollade runt lite och hittade en väska jag ska beställa imorogn om allt tillåter, den är för snygg och jag är kär hihi. Nej nu ska jag ner, take care









xoxo

Emelie Block


Tack för du finns, aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle kunna komma en person så nära som jag kommit dig på så kort tid. Vi är som syskon, små bråkar, tjaffsar och kan säga precis vad vi vill och tycker om varandra. Efter att jag kännt dig i snart 2 år, jag vet endast två år vilket känns som hela mitt liv kan jag verkligen säga att jag älskar dig. Jag gör det verkligen och säger det inte bara för att säga de. Jag uppskattar mest i världen att du bryr dig till 1000 om mig, tro inget annat. Jag bryr mig om dig minst lika mycket. Jag vill bara att du ska veta att vi är så bra för varandra och att jag aldrig skulle klarat mig utan dig, det går inte. Det är du, det är jag det är VI.





underbart

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Denna helgen har varit perfekt, jag har träffat nya underbara kompisar
som jag kommer hålla varmt och hjärtat. Vi har haft super kul, garvat mesta
tiden och vi alla har samma humor så vi skrattade så att tårarna rann,
utan att vi egentligen visste ett skit. Men vi gjorde de till vårat och vi hade extremt
roligt åt de. HEJPA! Nu ligger jag i sängen och tänker, funderar på varför folk gör en
beroende, att man inte kan lägga den åt sidan av livet. Jag önskar jag kunde och det
jag allra helst skulle vilja är att glömma. Denna helgen gjorde mig stark, jag fick nya
krafter tack vare mina spice girls, ni är underbara!! Men jag önskar jag kunde stanna
där hela tiden, aldrig åka hem, aldrig gå till skolan bara vara. För det var precis vad jag
gjorde. Nu ska jag lägga mig, känner mig så ledsen att jag bara vill ha någon att krama om.
Kom hit J!  Nej nu ska jag in och tvätta mig sen sova. Jag och Carro la oss inte förrän kvart i
6 imorse, efter 2 timmar ute med älgarna, snack och drinkar, det var underbart. Back to reallity
imorgon. På onsdag ska klassen vara med på inspelning av Andra Avenyn, sista avsnittet,
spännande. Nu ska jag sova! Bilder från helgen hittar ni på facebook under mig Emma Larsson.
Jag tänker på dig


RSS 2.0