Party i skogen

Vi kom fram tillslut igår efter en lång bil färd då vi svängde av på fel avfart, men vi lyckades komma fram hela iallafall. Jag såg älg för första gången igår och blev rädd att den skulle hoppa in i bilen, haha. Igår tänkte vi att vi skulle prata rejält men vid 2 sov dom flesta, vi hade riktigt kul iaf. Dansade lite men var riktigt trött! Idag blir det drag iallafall. Alla är ut vilade och redo för årets party, haha. Nej nu har jag precis duschat så jag ska dricka lite te nu ute i solen. Får se om sändningen tillåter att jag bloggar senare eftersom jag gör de från mobileo, haha. Nej tet kallar. Xoxo<3 försökte publicera en bild men de gick inte, ajaj

näst intill perfekt!

Startade dagen ganska sent, gick upp vid 10 över 11 och var trött?! Jag måste ha sovit för länge, började inte skolan förrän 1 som alla andra torsdagar. Skulle till Natalie innan och lämna pengar till helgen, sedan tåget till skolan. Hade svin onödig dag i skolan eftersom jag var klar med de mesta i texten. Skulle åka in till stan och möta Natalie för vi skulle fika, men tåget var inställt så jag satte mig på blå express och tänkte att den skulle ta runt en halvtimme 40 minuter. Men nej nej, jag satt på den jävla bussen i 1 timme och åkte runt u kullavik säkert 4 varv, och fick smått damp där på bussen. Hoppade tillslut av vid järntorget och tog den kära spårvagnen till domkyrkan där jag mötte Natalie och Modou, ni är roliga, haha. Vi gick och strosade runt lite och kollade runt, Natalie skulle hitta en klocka. En människa ropade på mig för att hälsa och jag förstår inte ens varför du gör de. Vi flummade och skrattade mycket, jag gick och köpte ett par byxor som var behövligt, heja! i like them! Imorogn ska vi dra till varberg/falkenberg, jag vet inte haha, men vi ska ha det sjukt trevligt! Party och slappa, heja! JAG ÄR TAGGAD SOM EN HÄST, men jag har inte packat ännu så jag får väl börja göra det nu, är fet hungrig med så nu blir det mat och packning! Ha det grejt,


minaminaminamina

dessa blev mina idag, det är ju najs!


.

nu ska jag in och fika med Johan! puss



textkommunikation

Är i skolan och har text, ska filma ses vilket jag inte är speciellt taggad på. Nu ska vi göra en logga till våran "&så lite sås" hahah! Emelie är fliti med sin flätade intevju här brevid mig som jag redanär klar med, är man bra så är man haha. Nej back to work,!


jag älskar den

Love is not about finding the right person, but creating a right relationship. It's not about how much love you have in the beginning but how much love you build till the end

"skriven av en vän"


min helg!

Fredags var jag i skolan tills halv 2 och sedans gick jag och mina 2 lovers till jerkstrands och fikade, vid kvart i 3 tog jag tåget hem och hade tänkt att bara ta de lugnt. Johan ringde mig och ville att jag och Emelie skulle komma till honom senare på kvällen, så jag ringde Emelie och det blev som Johan ville. Vid 8 körde mamma mig till Johan och vi satt och pratade körde lite spel och drack gott! Vid 9 kom Emelie och vi dansade och hade det mycket trevligt, det var inte så många där, Jag, Emelie, Johan, Linda, Daniel, Viktor, Eric och Hoff. Alla dansade till gamla låtar som backstreet boys osv. Vid halv 4 när jag och Emelie hade fått i oss lite för mycket (som ni ser på 2 inlägg ner) traskade vi hemåt, vi skrattade, Emelie ramlade i en buske och vi skallade varandra två gånger, haha. Dagen efter kom bakfyllan, ajaj Emelie mådde inte bra.
 
Lördags kännde jag att jag inte alls mådde bra, om att jag hade varit förkyld i veckan men nu är det extremt. Jag pratar som en anka, hostar som ett mongo och jag helt enkelt mådde skit. Tog det bara lugnt hela dagen och på kvällen begav jag mig till min moster och kollade melodifestivalen, kollade sedan på Johan Glans och vi skrattade så vi grät, spelade in min mamma på video, men vet inte hur man lägger upp det här. Somnade tidigt av utmattning

Söndag vilken dag, jag sov ganska länge(i), gick och slöa hela dagen till klockan var 5 då pappa frågade om jag skulle med och kolla på hockey, frölundas j20 spelade. Vi åkte in till Wallenstam och insåg att vi var fel ute, så vi möttes av hästar, haha! Vi skrattade och pappa ringde Sebastian för att får veta var matchen var. i Landvetter, så vi begav oss ut till en ishall där ute. Matchen var rikigt rolig och det var kul att det West spela igen, det var längesen jag gjorde de, han är så duktig. Var massa gamla vänner som spela så det var kul. Har käkat god middag och kollat på beck med mamma och pappa. Nu ska jag sova, ursh min förkylning mår inte bra. Sleep tight!

xoxo

Ville bara hälsa alla att jag är gravid

YES

riktigt mogen människa som först kommenterar här tönt på mitt förra inlägg och sen "gå och dö idiot jävel=/" på min bilddagbok, men puss på dig du är med häftig!!(y)

kissmyussra

hahahahha emele hqar ont i andikter, hihih vi är rolig! jACOB ÄR SÖT OCH VILL PRATA MEDOSS I TELEFON JA HAR LOTION PÅ BENET OCH ONST PÅ FINGRET, EMELIER REPETERAR! HEJA, ALLTI½ NU SKA AH VI SOV OCH SEN SKA VI VAKNA VIDEO PÅ FACEVBOOL KOMMERIMOROGN½ hHEJKEHEJJKE!
 naTTI SNUTTFAN!<3<3333

trevlig kväll, trevligt folk

Utgång igår och det blev rikigt lyckat, vi hade supuer mysigt! Jag måste äta något nu för det harjag inte gjort allt för mycket idag, ni får kanske lite bilder osv senare! Puss på er!


hard day

Har inte varit en för rolig och intensiv dag, började med engelska test och det gick inte super kan jag påstå, sen skulle vi bara lämna böcker och hitta en nyhet. Matten var slapp vi dansade till Womanizer och fattar inte något. Resten var media, i 5 timmar texten var jag klar med allt så jag var runt i skolan och bara var cp, och rörlig bild satt vi och "planera" våran film. Kom hem och åkte och köpte present till pappa, och ett par nya skor, finally något som är lite varmare. Är så himla förkyld så jag kan knappt andas eller prata, så jag somnade liggandes i mammas knä i soffan. Nu ska jag kolla andra avenyn, vi måste ju hålla uppdatering i snacket! Imorogn börjar jag halv 10 och slutar 2 och på torsdag är jag ledig, så imorogn kanske de blir utgång med några tjejer. Nej nu ska ja sova och dricka honungsvatten och försöka blir frisk.

Dagens..

- vi hade kul i skolan
      - inte så mycket possetivt idag

- förkyld så jag snart dör
       - omprov i matte, bajj
       - tänker och saknar :$♥
       - Vill till USA nu, hihi


xoxo

..

du är så söt när du sover
and i love it!

..

du är så söt när du sover
and i love it!

svar på tal.

Ja david jag saknar dig min lilla broran. När får jag komma på middag och dricka lite vitt vin då? lite besviken är jag!


13 månader..

av kärlek, av att älska av att sakna någon helt olidligt. 8 månader ömsesidigt, 8 månader att älska, 8 månader att sakna. 5 månader utan, 5 månader att bara försvinna, 5 månader att vilja. Nu, jag orkar inte mer.. orken att sakna, orken att älska. Inse hur perfekt det är!♥


Happy Valentine's Day!
♥♥♥


Ikväll blir det melodifestivalen hos Johan med lite trevliga vänner, ursh nu ska jag slå in valentine´s day presenter till mamma&pappa sen ska jag ner och laga mat med pappa, puss på er och hoppas ni får de mysigt.




alla ♥-dag

överskattad dag till 1000, och jag blir bara helt deprimerad av att alla ska vara med sina pojkvänner och så. Kan inte någon ordna en singelfest?!

Har inte skrivit på ett tag nu, men det har varit så mycket, och jag orkar inte just nu. Hoppas alla som läser haft ett bra lov, vilket jag haft/intehaft, helt okej iallafall. Nu ska jag käka frukost och sedan lägga mig under täcket igen, eller gå till ishallen med Johan och några. Nej nu ska jag deppa lite mer, call me!

♥♥♥♥xoxo


hos broran

Nu sitter jag hemma hos min kära bror och ska spela ps3, har köpt massa godis och cola så nu ska vi allt ha de gott! Tänkte ta med kameran men det glömde jag så det blir lite mobilbilder imorogn. Jag och Johan har redan skrattat ihjäl oss eftersom vi har kommit fram till att jag är gravid. Nej nu ska jag allt ta och vara lite social, hihihi! Hörs senaree

Thailand, nu!



vakna sömnlös

vaknade från en sönmlös natt, där snittet sovtimmar var 2.. vaknade nu på morgonen vid 9 och gick upp och tänkte lyssna på musik och bara va i 2 timmar, tills jag somnade igen. Nu ligger jag i sängen och har inte lust att göra ett skit, kommer aldrig klara av att gå till skolan och se dessa 2 människor som äcklar mig något sjukt nu och bara får mig att gråta. Nu ska jag upp och fixa mig, ska med Johan till Kungsbacka ska kolla jeans och han ska köpa tröja. Ikväll ska jag till min bror och ta de lugnt, saknar Emelie för mycket och hon får ta och komma hem nu. Nu blir de mat för mig.

Idag kommer kameran med till min bror kanske.. Nu ska jag dra!

Peace xoxo


Idag

                       Till något roligare som gör mig glad, ett glatt blogg inlägg.


Idag har jag inte gjort super mycket, åkte till min bror, åt mackor och cheeseballs och drack saft. Låg i soffan och kollade hockey och skrattade åt några videos som david visade mig på youtube. Åkte hem och spelade guitar hero och pappa lagade mat. Bestämde med Johan Alexander och Lukas att vi skulle gå på bio och det blev "The Unborn", den var bra jag tror jag kramade sönder Alexanders hand ganska rejält, haha! Mina ben började skaka sjukt mycket helt random, det var äckligt och Alexander tyckte jag sa de hela tiden, haha! När filmen var slut gick vi och käkade på donken vi hade de mysigt, och ni är mysiga killar. Sen åkte vi hem och Lukas gick hem till sig. Sen fick vi åka bil hem från mölndal, gulligt av alexanders pappa, tack! Nu har jag velat spy hela kvällen sen jag kom hem för jag äcklas, så nu måste jag sova!

Imorogn ska jag och Johan till min kära bror och ha de gott! Vi hoppas på lite gott, hihi!

peace xoxo

förstår inte,

Jag förstår verkligen inte att man kan sjunka så lågt, jag som hade saknat det vi hade. Som nu bara är över, att gå och ha sex med sitt ex när man har flickvän förstår jag inte hur man själv kan ligga där och tänka "åh, detta är inte min flickvän utan mitt ex" och tycka det är skönt. Rasmus jag vill aldrig mer se dig efter detta, du har sårat mig som aldrig förr, jag har gråtit i 1 timme konstant nu över dig, va fan en idiot. Hoppas du är jävligt nöjd med detta nu, för mig har du inte längre. Ditt ex med, att hon kan göra de när hon själv varit i samma sits som jag. ALDRIG! Ha det bra, och glöm allt!




tack!

Ville bara säga tack till alla söta som kommenterade förra inlägget!
Och ja, amanda jag kommer ihåg dig sötnos, haha!


trött på allt

Nej, har inte ens haft lust att skriva i bloggen nu på några dagar. För det första har jag ingen aning vilka som läser, för det andra har jag bara varit på kasst humör, så jag känt att jag inte ska skriva för det inte skulle bli så tråkiga inlägg. Jag kan inte säga att jag är super glad nu, är nog inte alls på topp denna veckan. Nej vad jag klagar, det ska jag inte göra men allt känns så meningslöst nu. Jag kan få sån känsla ibland att NU ska jag skita i alla som inte bryr sig, nu ska folk få visa om dom är rikiga vänner eller inte, nu lägger jag ner allt dåligt. Men sen kommer känslan som alltid finns där, den tråkiga. Nej nu får jag sova innan allt blir för negativt, har ingen lust att skriva idag.

Mikaela du var super duktig idag, i love u babuuu

Sommar nu tack!

dagens..

- David bäddsoffa som numera är min i hans nya lya!
      - Madde hade gott te på svenskan

- mitt lås fick aids
       - min energi finns försvann
       - ledsen över en idiot
       - DENNA DAGEN VAR INTE ROLIG

sorry!

Förlåt, jag lovade ju skriva igår när jag kom hem från bion. Men det blev inte rikigt som planerat, vi skulle gå på "the unborn" men biljetterna var slut och vi kom LITE sent, haha. Vi gick och såg mammut iallafall och det sög, helt sjukt film som inte ens hade en handling + att den var 2 timmar lång. Tony var inte så glad på mig efter jag hade tjatat på att vi skulle se den, haha. Vi kom inte hem förän vid 12 och jag var helt död. Så jag deckade i sängen och orkade inte sätta på datorn.

lördagens + var när malin halkade i trappan, jag skatta så jag fick så sjukt ont i magen, HAHAH ÄLSKAR DIG!!!

Min helg var iallafall super, och jag har nog aldrig haft så kul som jag hade i lördags med mina älskligs tjejer som jag saknat som bara den. I fredags hade jag också kul. Började med skola till 2 och sedan åkte och jag Emelie in till stan och fika och kollade kläder och köpte nytt smink till mig, kom inte hem förrän halv 7 och vi var något stressade. Min bror var så snäll så han lagade mat till oss. Vi fixade oss och förfesta och spela guitar hero. Vid halv 10 tog vi tåget in till Kungsbacka och mötte lovely madde! Vi åkte ut till Hanhals på party och det var rikigt trevligt.

I Lördags sov jag och sedan traskade jag över till Natalie där jag och Malin låg och skrattade och fulade oss i sängen. Vi gick ner och handlade mat på hemköp och sedan gick vi hem och gjorde mat, vi skulle bara ha tjejkväll egentligen men det slutade i party. Vi åt och klippte oss, sedan ringde Simon och sa att vi skulle komma till majorna och vi åkte dit! Har aldrig haft så roligt på något som var så B, haha. Ni får se bilder när Natalie skickat dom. Vi åkte in till stan och träffa lite folk på BLVD sen gick vi och åt på kebabhouse.

Idag har jag varit i skolan, mitt lås gick sönder och jag blev sjukt trött och arg, vi gick ut och kom på att vi ville fika. Så jag Rana och Emelie traskade till K-mässan och fikade på espresso house och sen tog jag tåget hem. Hjälpe min bror som flyttade idag, vilket kommer bli mitt andra hem på hans soffan (David watch out!) hahah. Nu måste jag sova, eller kolla TV och plugga engelska men jag hittar inte mitt pappaer, ork!


Sov gott, xoxo

my weekend

Nu hinner jag inte uppdatera något långt inlägg här, det får bli ikväll gott folk så får ni veta massa roligt om min helg. Den har förövrigt varit super super rolig och trö mig nästa helg tjejer blir den bättre!

Ska på bio med Tony och Natalie ikväll, så nu måste jag äta ochfixa i ordning mig, hoppas ni haft en bra kväll. Och kika in senare på bloggen.

MMENF!<3<3<3

RSS 2.0