känner mig duktig!

dagens forts...

Vid halv 6 kom Natalie till mig, vi satt och pratade, jag drack te och hon bubbelvatten haha. Vi skrattade, gud vad jag saknat dig! Kollade på film och sedan kom min bror tillbaka med det kära guitar hero!! Om jag spelade, Natalie var min åskådare och tyckte jag var duktigt, var tvungen att slå Sebastians rekord det kändes förnedrande att ha de där, men jag lyckades inte. FAST NU INNAN JAG HOPPADE IN I DUSCHEN GJORDE JAG DE, HAHAHA! Jag tror jag är för bra.

Duschade och flätade håret eftersom jag inte orkade ha de hängandes, och det är ju bättre att sova med fläta (det sliter mindre på håret har jag hört). Gjorde ångbad för ansiktet för att rensa porerna och sedan en ansiktsmask. Så nu känner jag mig duktig. Imorogon blir det party i hanhals med Emelie och Madddddei, kuwwwl vi ska ha! Och nu hade jag tänkt att sova med va fan, det får nog bli då! KOMMENTERA MERA MÄNNISKOR!!!

Up&downs var längesen, här kommer dagens, hihi

- att träffa alla min söta classmates igen
         - att jag träffa Natalie
         - Att jag skratta mycket
         - Att jag varit duktig idag
- SKOSKAV, föck
        - att personer inte förstår
        - Saknade mina tjejer inte Natalie för hennevar jag med hihi
        - Slut på energi!


Fan ge mig klassfest igen, denna var underbar! LOVE SP2D



090129

Ursh, jag känner mig dålig att jag inte uppdataerat min kära kära blogg på 2 dagar. Igår kände jag att jag bara skulle ta igen mig efter min sjukdom. Vilket jag fick reda på att jag hade för lite "järndipoer?" i kroppen, vilket gör mig sjuk och yr, men nog om sjuka.

Jag var iallafall i skolan idag, det var mycket trevligt faktiskit, Filip fyllde år och jag och Emelie köpte en fin ros till honom, han blev glad hihi! Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Resten av dagen får ni veta sen,


xoxo

090127

SATC hela dagen, och nu har jag ont i ögonen med. Men man kan inte sluta kolla när man väl börjat, orkar inte sitta vid datorn, för ursh jag är seg vill bara sova hela tiden. Men det känns som jag ska spy, pappa köpte en för stor tv idag, bild kommer sen! Back to SATC, finns på mobilen. Smsa mig så blir jag glad, hih

puss


Sjuk IGEN

Yes, sjuk igen, åkte till skolan och trodde jag skulle svimma och spy på tåget, ringde mamma så hon fick hämta mig, och nu tror hon jag har fått den efterlängtade magsjukan! Ligger och kollar på SATC avsnitt och ska försöka få i mig lite mat. bloggar från mobileo för jag orkar inte hämta datorn..puss

Söndag

söndag, söndag, söndag. Ja vart ska jag börja egentligen? Jag tror att nästa alla söndagar ser likadana ut, nästan jämt iallafall!

Igår var det inte meningen att jag skulle göra något. Jag skulle dega hemma i soffan framför tvn men världens största godispåse som pappa hade varit och handlat med mig. Min bror kom och lagade mat till mig, Johan, Andreas och Emelie. Det var gott trots att jag ätit pasta dom senaste 4 dagarna. Men Viktor, Eric och Daniel kom över till mig och vi sjöng singstar, drack "vincider" och öl, jag drack inte öl, haha! Vi hade riktigt roligt och det var super längesedan jag träffade mina gamla classmates! Vi gick och käkade på franks sen gick jag hem och sov!


Idag vaknade jag vid halv 12, och gick ner och kollade lite tv med mamma, gick upp och tog på mig och åt lite fort sen åkte jag ner och kollade när dom hockeyfreaksen spelade match! Det var en rikigt rolig match fakitskit (tror jag blivit lite hockeygalen). OJ MÖLNDAL VANN, med 3-2. Det var en rolig match iallafall, jag åkte sedan med pappa och köpte ny mobil, heja det behövdes. Blev en W890i, en brun för omväxlig i like it. Åkte hem till farmor och hjälpte henne med lite saker sen åkte pappa hem och gjorde god mat. Bestämde att jag skulle på bio med min älskade bästa vän. Och oj vad roligt vi hade, filmen var mindre kul helt seg. Vi såg iallafall bröllopsduellen, inte värd att se faktiskit. Träffade Daniel H, Philip pch Jesper på spårvagnen, och sedan träffade vi Johan och Jonas på bergakungen. Nu ligger jag i sängen och har för ont i nacken, känns som jag har feber med, ska kolla de. Skola imorogn kan inte missa mer nu. Sov gott lovers.


xoxo

Jag vet inget längre..

Dagen  idag har verkligen inte varit min, varken igår eller idag ska jag säga. Tänker inte gå in på det men jag känner att jag inte vet något längre, jag saknar att vara glad och lycklig. Jag saknar mina vännen som inte bryr sig längre, och när man väl frågar om man ska ses pga något speciellt kan dom inte göra det för dom ska göra det dom alltid gör. Nu orkar jag inte längre. Jag vet inte vad jag vill med något känner jag, jag hade som nyårslöfte att vara ärligare mot mig själv, vilket jag tror jag skulle må bra över och ja, precis jag tror jag skulle de, men då måste jag ju någon gång börja med att vara det också. Känns bara så onödigt att lägga tid på folk som inte bryr sig.

Jag var iallafall inte i skolan idag, kände att jag inte hade någon lust eller kraft att ens resa mig ur sängen efter gårdagens bråk som gjorde mig otroligt ledsen och svag, kände mig helt ensam som jag gjorde förra hösten. Jag kände mig lika liten och ensam fast jag inte var de. Gick ut och tog en långpromenad och skulle rensa hjärnan, och jag gick långt, jag gick nere vid åby, vilket jag fick reda på när jag kom hem att en man hade blivit mördad där 2 timmar tidigare. Då kändes det som jag hade ganska tur.

Förstår mig inte på folk som vill såra personer, speciellt inte gamla vänner, pojkvänner och allt vad det nu är. Har pratat med Emelie ikväll som inte varit på topp humör, vilket jag kan förstå efter det en viss person sårat henne av. Det gör ont i mig för jag vet att det är samma för mig och jag känner precis vad hon känner. Man vill skita i det men det går bara inte, det finns där hela tiden men man vill bara att det ska försvinna. Som jag skrev i min bilddagbok för ca 2 år sen, jag hatar dig så, men ändå hatar jag dig inte, jag behöver dig, men ändå vill jag inte ha dig i min närhet.. jag hatar att jag behöver dig, men jag hatar att jag inte har dig. Det är så sant, att man aldrig nöjer sig, nu ska jag tvätta mig och så sen blir det sängen för mig.

Jag kan iallafall glädja mig åt att jag varit riktigt duktig idag, har gjort klart min bokrecension i svenskan och börjat lite smått på min hemtenta. På söndag måste jag nog plugga lite matte och jag hoppas jag får göra provet nästa vecka typ. Nej nu ska jag sova! Hoppas ni har det bra och mår super, kommentera gärna mera då blir jag glad!


Här var jag riktigt glad och lycklig, vi hade så sjukt kul här i skolan och vi var verkligen glada alla. Jag saknar hur tiden var då, jag saknar lyckan jag kände, jag saknar allt de. Emelie minns du "via direkt" på svenskan?<3<3<3

vi hade iallfall kul!

Idag var en rikigt seg dag i skolan förövrigt började jag halv 10 och slutade 10 över 12. Vid 2 skulle vi fota i studion så vi skulle vänta, fick studion vid 1 istället och vi hade rikigt roligt, Rana skulle fota olika personliheter och Emelie och jag ställde upp som modeller, och oj va snygga vi var! Efter fotade jag Johan och bilderna blev super, sjävklart får jag bara med sommarbilderna vilket gör mig så sjukt irriterad! ÅH, men dom var bra dom med, men dom andra var ändå nej fan va arg jag blir. Monica kom och hämnade oss efter skolan, snäll är hon och vi åkte hem till mig och pluggade, eller Johan skulle plugga och jag hjälpte honom. Vi pluggade åt och sedan somnade vi båda i sofforna haha. Vaknade när Johan skulle träna vid 8 och jag somnade igen, inte rikigt meningen. Men blev sedan väckt av att Rasmus ringde och väckte mig och skrattade åt mig, haha. Har bara legat i soffan och degat och inte gjort många knop. Nu får ni se lite söta bilder från idag!


Pluggis och för porrig lärare!!


Pluggis och för porrig lärare!!

Fotbollstjej!

Tönt, fast ser mer mobbad ut

Fjååårtizz, hallå eller

Emo-Emelie!

Schtekar-Johan!



Nu ska jag sova, puss på er!

skovlan

Hihi, nu sitter jag i skolan och jag har redan slutat, segggt! Ska fota Johan idag så därför måste jag vänta!Bilderna från studion kommer in ikväll! Puss på er!

måndag

Har varit en rörig dag, var på sjukhuset imorse för att kolla felet på mig och skulle ta ett antal prover. När jag då skulle sticka nålen i armen svimmar jag för första gången i mitt liv. Det var de värsta jag någonsin varit med om, jag trodde jag skulle dö och mådde verkligen dåligt. Nog om de, var ändå lite rädd i skolan att jag skulle svimma. Kom på när vi skulle gå från skolan att vi kunde fika och plugga matte, så jag Rana och Emelie gick till Karma och "plugga" jo vi fick gjort en del och vi förstog iallafall. Åkte hem och Johan kom förbi mig och var hungrig efter sin träning så jag gjorde middag till oss båda, vi kollade tv och gamla bilder när vi var små. Nu är hela resan till USA bokad och jag borde vara överlycklig, men ändå känns det som något är fel i mitt liv, vet inte vad de är. Förlåt för alla jag inte räcker till för, vilket nog är dom flesta i mitt sällskap. Nu ska jag iallafall sova, doktorn sa att jag behöver 8 timmar sömn minnst och nu får jag 6.. Natti!



Ta mig tillbaka till Spanien nu, med mina 2 älsklingar som jag behöver mest!<3


nåwåw

Gud va glad jag blir när jag får kommentarer! Per är ju underbar, och ja vi lär ses när du kommer hem gubben!

Haha Frida, inte så konstigt att du inte kommer ihåg, vad jag minns var att du dansade på byrån! ahhaha, saknar dig babbyyy<3



ser ganska road ut


yes, i do!

i´m leaving folks!

I hope you guys find out what you want!

kärlek

Vad är kärlek egentligen? är det någon som vet egentligen? är det meningen att man ska vara lycklig och glad, när största delen i kärlek är olycklighet, det är underbart med det får en människa ändå att falla i bitar. Jag vet inte vad kärlek är, jag trodde jag visste de, jag trodde kärlek var så lycklig jag en gång varit och var för inte så längesen, men efter när kärleken tar slut, visar man inte kärlek då med, varför säga ordet föralltid om man inte menar de? varför inte finnas för varandra även om man inte är tillsammans livet ut? Varför? det är min största fråga i livet. Jag vet inte hur jag ska få reda på svaret eftersom jag inte själv förstår mig på frågan. Jag vet inte längre, jag vet inte varför jag inte vill, jag vet itne varför jag är osäker på något som kan vara så underbart. Jag trodde jag skulle vara säker när vi kämpat så, känns som jag inte vet vad jag snacka om men jag känner mig maktlös, känns som allt annat styr mitt liv. Kärlek är inte lätt, som jag hoppas på att det ska vara, att man bara kan få vara i ett förhållande vilket är väldigt sällan man får, det går inte. Man måste hela tiden vara något, vara någon, vara sig själv.. varför kan man inte vara få vara inte vara någon bara vara! De finns inget perfekt förhållade, vad är perfekt för det första? finns de någon mall för ordet perfekt vad de ska innehålla, vad är ett perfekt förhållande? Jag vet inte, kärlek är inte det jag ska förstå mig på, men ändå är jag så beroende. Jag har verkligen fått bevisat vilka som bryr sig och inte är det många, att bara höra av sig när man själv behöver hjälp och mår dåligt är inte vänskapligt, att inte ens kunna ställa frågan på 3 ord, hur mår du? Det är som kärlek man vet aldrig vad som kommer hända imorogn. Varför bråka, när man inte vet om den andra personen lever imorogn, varför vara för kär när man inte vet om den andra talar sanning då den lika gärna kan lämna dig en timme senare, tänk om man kunde tänka kärlek lätt, vilket nog är näst intll omöjligt, kärlek, varför? Man blir lycklig men minst lika olycklig, om man kunde uppskatta sig själv någon gång, och hitta en bra människa att dela allt med. Varför kan man aldrig nöja sig, det är inte lätt jag vill bara veta varför i helvete händer detta. Jag skulle bara vilja försvinna från allt, kärlek vet jag inte. Visa mig, snälla jag går nu, får se om jag kommer tillbaka! Peace and love

Rasmus, Alexander och Sebastian! Förlåt!

den bort glömda, jag vill inte emma!


trött på allt!

Har inte bloggat på länge nu, är så trött på allt. Hela detta året går åt fel håll, nu måste jag läsa min bok! hörs sen vettja!

Puiss

små vi var!<3

sommar sommar sommar

Orkar inte med denna kalla årstid med, ge mig sommar nu. URSH va jag saknar sommaren 08, ge mig!!

onödigt!

Fattar inte ens varför jag gick till skolan idag, började 1 och slutade 2 för texten var inställd. Så jag Emelie och Johan gick och fikade på espresso house, det var mysigt! Åkte hem och till mammas jobb för att ta blod prov, och det gör för ont i mitt finger nu, hade lågt socker så nu ska jag till vårdcentralen imorogn och ta fler prover, ajaj! Sitter på min bror dator nu och hittade en jätte söt bild på mig Jonatan och David, hihi! Hörs sen! Peace



till per

Nej per, det är inte min pojkvän det är min bästa kompis gullunge!<3


Hittade en jätte rolig och söt bild på mig och friday! hahaha, saknar dig lovelyuuu!

ojoj

Nej nu var det 2 dagar sedan jag skrev här i bloggen, men jag har verkligen varit helt utslagen, nu känner jag mig lite bättre iallafall och det kanske blir skola för min del imorogn iallafall. Idag har jag inte gjort allt för mycket, legat i soffan Johan kom förbi mig förut och sjöng singstar, och gud va jag skrattade.





Nu är resan bestämmd med, den 30 mars drar jag till Miami och New york. För skönt nästan, bokning sker i helgen och troligt vis åker vi med Johan, guvd va vi ska shoppa haha! Nu ska jag allt dricka upp mitt te!

dagens

Är ju sjuk och det ryktas om att influensan kommit till mitt hem, URSH! Jag känner mig helt matt, kan knappt stå på benen, och jag känner mig tvingad till att gå till skolan. Men mamma förbjuder mig, nästa fredag är det matte prov och jag förstår inte ett skit av detta jävla graf-kapitlet i matte B bögkursen! Men jag försöker, känns som jag måste ta tag i mitt liv när jag blir frisk, och vad hände med allt det jag skulle göra under 2009? Skaffa jobb, börja med körkort? Min första reda är nästan fast ställd iallafall. Miami den 30 mars, förhoppningsvis med Johan, you know we are so good at english! Så förhoppningsvis kommer jag och Johan äga Miami beach och N.Y shopping ställen under 16 dagar!!


dagens...
- 90% säkert till USA i mars!!!!
         - Inte så mycket posetivt idag!
         - Linda ska fixa min blogg när hon har tid, snygg är hon dingiraff.blogg.se

- Influensan, jippie!
          - En blåsa liknande sak i ögat stör mig
          - Ligger redan efter i skolan, då jag varit i skolan 1 dag denna terminen!
          - Varit allmänt deppig idag
          - Varit ensam
          - Ingen bra film
          - ORKAR INTE VARA SJUK

Det har mest varit negativa saker idag, imorogn blir det hemma igen. Denna jävla influensa, imorogn blir det internet shopping så jag blir lite gladare! Natti!

Nu börjar de..

Jaha, nu börjar det här med att vara sjuk igen. Det har inte varit en speciellt bra början på 2009, och precis som förra året börjar man året med att bli sjuk. Nej nu orkar jag inte sitta vid datorn, denna jävla febern tar kol på mig. Nu ska jag snacka lite med Johan. Hörs senare!

puss

Ge mig sommar nu!

Hockey

Sitter i ishallen och kollar hockey, går inte super bra för mölndal, men jag sitter med alex så de är trevligt:-) hörs sen. Puss

sjuker?

Vaknade upp med världens halsont och hosta, jag vaknade av att det "raspa" när jag andades och det var riktigt läskigt. Så jag får se hur det blir ikväll om jag orkar gå ut, känner mig inte så taggad på de nu. Har varit sjuk mesta tiden av lovet och jag orkar inte med. Hittade en sak på datorn förut som gjorde mig väldigt glad men också ledsen, det var jobbigt att se den.

Idag ska jag
- slappa frmaför tvn
- dricka honungsvatten och käka glass!

Puss på errr

dagens

- Nu pratas det resa till Miami och New York istället för Thailand
          - Fick sova ut
          - Sjungt singstar med min familj och kusiner!!
          - Haft en super mysig kväll!

- Jobbig dag
          - Haft ont överallt
          - Tröttnat, insett och saknat!
          - Glömde bort min glass!
          - Är inte med J&J!!!
         

Kom precis hem så ni får uppdatering imorogn istället! Imorogn ska jag nog kolla när Jonas spelar match, om Johan vill kolla, haha! Nu ska jag äta youghurt, smsa och sova! Puss alla babes!

Paper Planes

I fly like paper, get high like planes
If you catch me at the border I got visas in my name
If you come around here, I make 'em all day
I get one down in a second if you wait


ge mig Thailand nu, troligtvis blir det i mars!!!



Idag blev det ingen skola för mig, hade inga lekioner iofs och jag var trött. Ikväll ska jag bara dega hemma, spela spel me familjen och kusiner. Ska äta god mat och njuta av helgen, imorogn blir det troligtvis party med Madde och Emelie, vi ska ha så kul! Senare kommer dagens up&down, nej nu ska jag skära bröd! Hoppas ni får en trevlig sen eftermiddag!

Puss

dagens..

- Skolan började och jag fick träffa mina älskling classmates!!
         - För gött nytt schema!
         - God rulltårta har bakats!
         - Mamma köpte världens sötaste Nolita topp till mig!

- Jag vet inte något längre
          - Är orolig i magen, magkatarr igen?
          - Fick göra om rulltårtan
          - Är no happy!

Mitt internet har gått och lagt sig

Ja precis, mitt internet har slutat fungera, så idag kom de inte upp något up&down! Men jag ska försöka göra de imorgon om jag hinner. Annars blir de bara morgondagens up&down. Imorgon är det skola iallafall, har saknat alla min små päron i klassen! Börjar 10 i 9 imorgon så nu ska jag nog sova tror jag, kolla på en dokumentär på 1an som verkar intressant. Nu börjar den, puss!

sista dagen

Ja då var sista dagen på jullovet över och det känns faktiskit förjävligt. Har iallafall varit inne i stan idag och kollat REAn och fikat med Emelie, hade rikigt mysigt och vi hade en del att prata om kan jag ju säga! hitta lite kläder iallafall, och snart kommer väl bilderna med från idag!

Detta köpte jag idag iallafall!
- En snygg halsduk från MQ
- Ett vanligt svart linne från Nolita
- Ett par jeans från Nolita
- Foundation från Make up store, love it!




Fler bilder från idag kommer senare, ihop med dagen up&down. Nu ska jag duscha!!

Hektisk dag på stan

hejhej!!
Idag har varit en mysig dag, men fika mycket snack och shopping. Har inte laddat in bilder och så ännu, men kika in senare på bloggen så får ni se dagen köp, bilder från idag och självklart dagens up&down!! Nu ska ja ner och sjunga singstar & kolla grammisgalan!

Puss

god morgon!

hoppas att alla sovit gott, vilket jag inte har. Hade sån konstig dröm i natt, som lika gärna skulle kunnat vara verklighet. Somnade inte förrän 4 i natt, och nu måste jag verkligen vända tillbaka mitt dygn, satte klockan på halv 11 första gången men vaknade klockan 9 av att jag var super törstig. Ställde klockan och somnade om på 2 röda, så nu vaknade jag vid halv 12. Ska ju ta tåget in 1 så jag får snart börja fixa mig. Iallfall, hoppas någon testade min smoothie?! eller..

Här är iallafall dagens schema:

- Fika med Emelie i Stan
- Möta upp mamma, shoppa lite
- Köpa ny mobil?!
- Sjunga singstar
- Lägga mig tidigt!

Nej nu måste jag kila, och snabba mig ganska mycket! Hörs senare, kamerna följer med idag!
Puss

Alla behöver skönhetssömn

precis, alla behöver sova även jag. Kul att min msn inte fungerar och jag inte kan svara folket som skriver. Ska upp tidigt imorogn, eller ja tidigt för mig iallafall måste upp vid 11 senast eftersom jag ska ta tåget in till stan klockan 1. Nej nu behöver jag alla lite OC och mitt varma täcke, det är ju för kallt nästan. Här är iallafall min för goda smoothie!!




Min smoothieee!
- Frysta hallon
- Vanilj yoghurt
- Banan
- Brämhults hallonjuice
- Äpplejuice
- Florsocker

Och en mixer så klart, mixa ihop allt, det blir super gott!:D


..

Dagen har varit helt upp&ner, känns som jag inte rikigt vet hur jag mår och vad jag vill. Har iallafall bestämt mig för att vända tillbaka mitt dygn eftersom skolan börjar på torsdag, och då ska man ju upp vid 7 igen. Imorogn ska jag iallafall luncha med mina älsklingar på Karma, ska bli skönt att träffa dom igen eftersom jag inte träffat Madde på hela lovet och Emelie bara 1 gång så blir det kul. Ska med mamma till stan imorogn med lovade jag, så det blir nog lite shopping. NK har ju börjar sin REA nu.

Här kommer iallafall dagens up&down

 - Vi köpte hem massa roliga singstar låtar, så vi har suttit och sjöngt 2 timmar. 
           - Har fått kontakt med en viss person som jag inte pratat med på ett tag.
           - Pappa kollat resa till Thailand!!!!!!
           -
  Såg mitt nya schema för våren, och det är rikigt skönt!

Det är en speciell dag idag som faktiskt gör mig ledsen.
          - Jag känner mig sjuk och inte alls taggad till skolan.
          - Känner mig nere idag och vill inte göra något, nog pga dagens datum.
          - Jag fick reda på en annan sak som gjorde mig väldigt ledsen/besviken.

Nej nu ska jag gå och muntra upp mig lite, kanske kommer dagen outfit om jag orkar med de, annars ska jag baka scones och dricka te och smoothie som jag gjort, SUPER GOD. Recept kommer kanske;)


Natten blev lång..

Kom hem vid kvart över 4 i natt och var inte i säng förrän vid halv 5. Har gått och varit arg hela dagen igår pga JVM-finalen, och alla som såg den förstår nog varför, Sverige förlorade iallafall med 5-1 till slut då Kanada gjorde mål så Markström var ute. Det var helt sjukt hur dåliga domare det var, dom var helt kassa!! Ursh va jag varit arg idag, nej nu börjar jag bli sjuk igen med, ont i halsen huvudet och i ryggen. Så nu ligger jag i sängen och kollar på OC vilket jag gjort i 2 timmar nu. Ska snart åka och handla mat med pappa tror jag. Ikväll blir det bara hemma kväll är rikigt seg och orkar knappt resa på mig. Nej nu ska jag fortsätta kolla på OC.

Pusspuss

HAHA, hittade nog världens fulaste bild på mig och Sebastian på min kamera, ojoj!


JVM-final forts..

Täta inlägg nu..

Fortfarane 0-2 till Kanada, det suger ju och domarna lika så. Alla har smått damp här inne, Johan mest, nej nu ska jag käka chips och om ett tag börja sista perioden!

Viktor åker till Kanada nu och dödar negern-subban

Pössyhjärtajovvvan

JVM-final

Och Kanada leder med 0-1, det är ju skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Johan hälsar att han heter Johan
Viktor hälsar till Emelie att han heter Gustav "gurra-kissimurra"
Emma hälsar att jag heter Emma

HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN HEJA SVERIGE FRIST HUMÖR!!! DÖDA SUBBAN

 PÖSSY


Nu kom vintern

Ja, nu har vintern kommit till Göteborg, det är -10 grader och vi kan inte gå ut, jag och Johan var ute och gick förut och det var så kallt att man inte kunde gå ut, ursh. Har inte gjort för mycket idag, sjungt singstar med Johan haha och vi hade kul. Ikväll är de JVM-final i hockey, och då sitter vi bänkade framför TVn 01.30 drar matchen Sverige-Kanada igång. Har suttit och funderat över vad jag ska göra och inte göra detta året och nu har jag nog fått ihop en lista.

1. Vara ärligare mot mig själv
Säga mer vad jag tycker och tänker när det är något som jag själv är involverad i, varför ska man inte göra det. Ska var gå och vara "olycklig" för man inte vågar vara ärlig vad man tycker. Jag har ingen lust att bara vara längre.

2.Satsa på träning&skola
Ja, det är något jag verkligen måste. Skolan nu går jag ut andra året på gymnasiet och känns som man hellre går ut med bra betyg man jobbat för än att man går ut med kassa och bara slösat bort tiden i skolan. Träning, ja vem vill inte vara snyggast på beachen 09? Det vill jag iallafall, så ni blir det att börja satsa

3.Börja med körkortet
Haha, ja det är nog dags nu faktiskit, gå denna jävla kurs och börja övningsköra så man kan ta körkortet när man fyller i december.

4. RESA
Ja, nu är det dags för 2009. Och det ska blir många fler resor än 2008, hur jag nu ska lyckas? Ja det är bara att hitta billigaste och dra, det ska bli ett år med mycket sol och brun kropp.

5. Skaffa jobb!!
Detta är nog den punkten jag är mest orolig för hur jag ska lyckas, för så enkelt är det inte att få ett jobb, men jag ska försöka och pappa kanske kan snacka in mig i något förhoppningsvis. Annars får det blir att jag springer runt och lämnar CV på butiker caféer osv.

Ja, detta hade jag tänk att få gjort 2009, och vi hoppas att det blir så. Jo jag hade ett nyårslöfte med Alexander med, att vi skulle ses mycket mer och det måste ju bli av med. Nej nu ska jag hjälpa till och laga mat och kolla på min tondöva bror när han sjunger singstar!

Ha en trevlig kväll så bloggar jag senare ikväll hos Johan.


Ge mig sommar nu

2008

Denna bilden skrattar jag så jag gråter varje gång jag ser den, haha.
Förlåt Sebastian men jag älskar denna bilden, den påminner mig om 2008!


2 0 0 8!
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Ohja, nya saker hela tiden.
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Nej inte alls, skulle träffa linda minst 10 ggr, det blev.. 0!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Nej, inte vad jag vet!
4. Dog någon som stod dig nära?: Nej, tur de!
5.Vilka länder besökte du?: Thailand, Italien, Kroatien, Spanien och Danmark
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?: Lycka, mindre bråk & mer party
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?: 6 januari, 9-16 augusti, 12 september
8. Vad var din största framgång 2008?: slutat bita på naglarna!
9. Största misstaget?: sa upp allt med en viss person!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Alldeles för sjuk, urinvägsinfektion&halsfluss hela året, heja!!
11. Bästa köpet?: Spanien resan helt enkelt
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Sprit och bio?!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja, verkligen!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?: Ronan Keating- when you say nothing at all
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Både&och
16. Vad önskar du att du gjort mer?: TÄNKT
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Tagit förhastade slutsatser
18. Hur tillbringar du julen?: Med min familj!
19. Blev du kär i år?: Ja, verkligen!
20. Favoritprogram på TV?: Inte alls kollat mycket, men Sverige pussas&kramas var underbart med Björn
21. Bästa boken du läste i år?: Om en pojke
22. Största musikaliska upptäckten?: som jag gjort? Nja du
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: De mesta
25. Något du önskade dig men inte fick?: nja, vet inte
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?: Hade italienska prov, sen kalas
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Ohja, kärleken
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?: det mest nytt
29. Vad fick dig att må bra? Vänner, spanien och en viss person
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Björn!
31. Vem saknade du?: Många
32. De bästa nya människorna du träffade?: Mycke nytt folk!<3


svar på kommentar

Hejhej!
Du som frågade var min klänning var köpt, den är köpt i stockholm i PK-huset i en affär som heter "shestore"?! tror jag den hette!

super fest, super nyår!

Nu hade jag tänkt att skriva ihop lite mysigt om mig nyår, som förövrigt har varit helt toppen. Hoppas eran med varit de, och att ni inte fick i er allt för mycket av det goda!

Min dag började iallafall att klockan sattes på 10 för jag&Johan skulle fixa mat och städa. Ohja det var en del, vi åkte till Maxi och handlade massa mat, men som vanligt på nyår är väl de flesta sakerna i butiken slut så vi fick åka vidare. Skulle till systemet så vi åkte till Coop i sisjön, vi sprang runt där inne och hittade massor av glitter och glamour till vårans dukning. Åkte hem och fixade sallad, potatis och städade i ordning. Mamma kom och hämtade mig vid 4 och då hoppade jag in i duschen, hade lovat Johan att vara hemma hos han vid 6 igen, men gud va det tog långtid att fixa sig, trodde jag inte alls att det skulle ta, men vid kvart över 6 åkte jag till Johan och vi började fixa lite men köttet. Vid 7 kom de första folket som skulle käka nyårsmiddag med oss och det var jag, Johan, Jonas, Emelie, Elsa, Viktor, Eric och Ellen. Vi hade super trevligt och god mat var det med! Efter maten satt vi och snackade och glömde av efterrätten helt, vi gick ner till baren och skrattade och dansade, vid 9 kom resten av folket och vi hade sjukt roligt. Alla var helt galna och dansade hur mycket som helst, vid 12 slaget gick vi ut till parken och sa gott nytt år till alla och sprutade champange. Sedan gick vi in till Johan igen och fortsatte festen, vi hade rikigt roligt och alla mådde bra! Tack för en super lyckad kväll som slutade sent, detta gör vi om!


 
Fler bilder finns på facebook



Nyårsdagen
var jag Johan, Emelie och Viktor (aka gurra-kissimurra, hahah) på bio. Låt den rätte komma in, se den inte för den sög verkligen. Inte alls bra, handlar om vampyrer vilket jag tycker är överskattat, men jag har lovat mig själv att jag ska gå och se twilight ändå. Ne nu ska jag återgå till filmen. Puss

NYÅR 08/09

Tack för världens bästa super nyår, kör ett helt inlägg ikväll om bara nyår och massa bilder, annars finns bilder snart på facebook "Emma Larsson" där.

,

jag orkar inte, fucking kill me

RSS 2.0