1:a advent

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla människor glädjas
att fira få advent

Kommer ihåg när man läste det när man gick på dagis, så mysigt med advent.

Nu hinner jag inte skriva, skriver mer sen om gårdagen. Ska käka middag nu, ska bli så gott. Sedan ska mamma och jag baka lussebullar så ikväll blir det lussebullar, mjölk, glögg och Wallander på tv. Ha en mysig kväll, skriver mer sen.

Jag älskar dig Rasmus!

Kram
Emma

God morgon

Har legat i sängen i ca en timme nu, har haft en så skön morgon. Vaknade vid 11 och nu har jag bara legat och slappat, 1,5 halv timme såg jag nu klockan är ju redan halv ett, oj! Var hos Petersén igår kväll och åt middag, var riktigt mysigt, vi kollade lite på Idol och skrattade ihjäl oss när "Idol-Johans" fan skrek så hon tappade luften, herregud. Vi kollade sedan på Mamma mia eftersom inte Johan hade sett den, den är så sjukt bra.

Har suttit och lekt lite i PS, med bilderna från igår. Nu ska jag ner och äta frukost

Kram


fotografering

Idag i skolan var jag och Emelie i studion och fotade till våran uppgift. Emelie fotade först mig, sen kom Rasmus och vi skrattade, det blev rikigt bra bilder. Det var kul med, sen fotade jag Emelie så vi får se hur som analoga blir på tisdag. Åkte tåget hem med Rasmus och Johan och en tjej i deras klass fick sällskap så det var mysigt. Kom hem och laddade in bilderna i min lilla dator, åh dom är så fina men jag kan inte lägga upp dom för det är lite för naket haha.

Ikväll ska vi hem till Petersen och käka middag, riktigt mysigt kolla idol och allt. Nu ska jag vila lite är så sjukt trött och kolla på my sweet 16 haha. Här är iallafall några bilder(a)







Mysiga bilder!

Pusspåer
Emma


(L)



DENNA FINA FICK JAG AV RASMUS, tack det värmde verkligen, HAHA!

Lång vecka

Herregud vilken lång vecka ursh, men äntligen är den över nästan iallafall. Igår sände vi radio, det var extremt stressat hela dagen och väl klockan 6 började vi våran sändning, det började helt okej inte super bra men inte alls katastrof heller. Jag tycker det gick super bra och vi hade riktigt roligt, slutade bra med och alla var nöjda.

Är helt död idag orkar verkligen ingenting just nu, hade matte prov idag halv 9 på morgonen som jag inte vet hur det gick, men helt okej hoppas jag. Hade sedan håltimme fram till 1 trodde jag, men det visade sig att italienskan var inställd med, så yes min nästa lektion började 20 över 2, rikigt segt. Så ja nu är jag bara så trött på allt, ursh! Imorogn är det dans på morgonen sen är det foto i studion och jag vet inte vad jag ska fota ännu, känns inte alls bra. Men men, det ska bli kul imorogn iallafall Emelie ska fota mig och Rasmus.

Julen närmar sig och på måndag börjar julkalendern, gud va mysigt!

Nu ska jag prata med Rasmus i telefon

Pusssss
Emma

då var det över

äntligen är radion över, vilken lättnad! Ska inte skriva något idag för jag orkar verkligen verkligen inte, är helt död och har huvudvärk till 1000, så nu ska jag hoppa i säng. Ska be mamma göra världens största kopp med te och komma upp med. Höres imorgon.

R. jag saknar dig

Nattti
Emma


come home

hajjjj
Idag har varit en ren stress dag, har stressat sen jag kom till skolan imorse och jag vaknade klockan 6 av att jag behövde spy, herregud har aldrig mått så dåligt som imorse. Gick till skolan iallafall eftersom vi har slutsändning i radio imorogn, vilket jag inte alls ser fram emot. Hoppas verkligen att det går bra och blir roligare imorogn. På radio lektionen idag satt jag 2 timmar i sträck och bara jobbade med mitt repotage, blev nästan klart men vet inte rikigt om det blev som jag tänkt mig. Men jag orkar verkligen inte, det tar all kraft från mig har hela min nyhet kvar att göra också+ körschema och jinglar, hoppas det går ganska fort imorogn så vi kan få lite ledigt iallafall. På torsdag är det matte prov i geometri matte B och det kan jag väl hyffsat, på fredag ska jag vara i studion, så först ska jag vara modell åt Emelie med Rasmus, hon ska ha kärlekstema. Sen ska jag fota och jag har inte ens bestämmt vem eller vad, någon som har förslag?

Nu sitter jag i sängen och käkar vaniljyoughurt och hallonsyllt och ska kolla på CSI, nej nu har jag gjort klart min radio så nu ska jag lägga mig ner och sträcka på mig. Och smsa lite med Tony, han kallar ju mig Kvälls smsan, haha!

BTW JAG ÅT MIN FÖRSTA LUSSEKATT IDAG, MED JOHAN OCH EMELIE, mummmma<3

Puss på er
Emma


Sabb-inlägg

Tänkte bra skriva lite fort här nu, för sen ska jag ner och duscha, göra te och göra klart tävligen till radion. Ska vi se vad jag kan hitta på för roliga saker, haha! Ni ska bara veta hur kul det kommer bli imorogn, så ni måste ju såklart lyssna! Nu ska jag hoppa in i duschen, see you!

RADIO FINEMANG 95,2 mHz 18-20, för er som inte bor i halland gå in på; tyvärr, läste precis att den är webbradion är nerstängd till under helgen, ajaj! ÅK TILL KUNGSBACKA OCH LYSSNA OCH RING!


Chailatte

hellow
Nu sitter jag i sängen med världens växtvärk och världens godaste chailatte som jag gjort alldeles själv! Känner mig GANSKA duktig, och jag vet hur avis Johan är just nu han vill gärna ha haha!

Nu ska jag allt ta och tvätt mig, sen lägga mig i sängen och skriva lite till radion imorgon. Det känns verkligen som det behövs. Hoppas att repotaget blir bra annars vet jag inte var jag tar vägen. Blir väldigt intensivt jobb imorgon på media lektionerna, kommer nog få ta ungefär halva fotot och jobba med radio eftersom vi har slutsändning på onsdag, lyssna vettja 95,2 mHz fast ni kan bara lyssna om ni bor i halland, annars får ni gå in på webbradion (gå in på google och sök på kungsbacka närradio så hittar ni nog) vi sänder 18.00-20.00.

Nej nu ska jag allt ta att dricka upp min chai, sen blir det sängen för min del!

Godnatt mina barn
Emma


Jul på Liseberg forts..


Mmm.. knäckäpple looove


Det är så mysigt, passa på och gå dit!!


Haha, jag vågade inte lägga upp bilden som jag skrattade mest åt, ni är söta


Vad skrattade vid åt så mycket?


Johan är för nöjd med sin chailatte


Jag skratta åt Johan herregud


Vad vill jag?


Jonas var sjukt nöjd med denna bilden , eftersom han var fotografen


Jag tror jag skratta så jag kissade ner mig..




please god, take me to heaven!

Come up to meet you, tell you i´m sorry. You don´t know how lovely you are, I have to find you, tell you I need you, tell you I set you apart.



Dagen idag kan jag inte ens uttrycka, vet inte vad jag ska säga om den varit bra eller dålig? Jag vet inte, åter igen står jag som ett frågetecken och förstår mig inte på vad som händer. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, jag vet inte om jag ska vara glad över allt eller ledsen. Allt känns bara som ett stort frågetecken.

Igår var jag och kollade på min lille kusin när han spelade innebandy match, han var så sjukt duktig gjorde mål och allt, och han blev så glad så han kunde inte hålla sig för skratt när han kollade på mig. Senare på kvällen mådde jag inte alls bra, kunde inte äta något och nu har jag inte ätit speciellt mycket heller. Gjorde intevjun med Anna igår med, det gick okej! Hoppas det blir bra.

Tillbaka till idag, vet inte vad jag ska säga mer än att vintern har smått kommit till Göteborg nu med. Ligger ett väldigt väldigt väldigt tunt täcke med snö på marken men kallt är det vill jag lova. Nu är det 1 vecka kvar till julkalendern sätter igång och gud så mysigt det är. Jag tror fakitskit att det är de jag ser fram emot mest under julen. Det är också exakt en månad kvar till julafton, men hur ska man klara en vinter utan pojkvän, ingen att mysa med, ingen att pussa på. Hjälp mig jag blir nästan rädd. Imorgon om 2 veckor fyller jag år, jippie! Funderar på att ha party, men orkar inte om det blir som förra året att halva Sverige är utanför huset. Nej nu ska jag ta på mig något, sitter är i handduk och fryser ihjäl. Sen ska jag ner och försöka mig på receptet på chailatte, får se om jag lyckas!

Pusspuss
Emma

Jul på Liseberg

Här kommer lite bilder, fler kommer senare


Haha, jag och Johan på Evas. Gud va vi skrattade


haha, jonas "jag trodde jag vinkade brevid"


"show me some skin"<3 haha


Vi ser helt nöjda ut med våra knäckäpplen, pusspåt


Haha, jag dör bara av att se denna


puss på oss<3


Johan ser jätte mysig ut! haha

Världens mysigaste dag

God morgon?
Idag var det sent godmorgon för mig, Emelie sov här i natt fast hon gick vid 9 imorse för hon skulle dansa. Kom hem vid halv 2 i natt eller något. Och det var världens mysigaste dag igår, var längesen jag var så glad och hade så kul.

Började med att jag åkte med mamma och köpte stövlar, och det blev 2 par riktigt snygga! Åkte hem och gjorde i ordning mig lite, vid halv 7 kom Johan och Jonas och hämtade upp mig och vi gick ner till spårvagnen och väntade på Emelie. Tror vi kom in till Liseberg vid kvart över 7 eller något. Vi gick runt och myste och åkte Lisebergs-tonet, vilket jag aldrig åkt? det var riktigt läskigt iallafall, 110 meter över havet, men oj va häftigt det var man såg hela Göteborg och hela Liseberg fyllt med lampor. Så sitter Jonas och berättar för mig när han var i Toronto att han hade åkt något liknande fast det var glasgolv och den var 600 meter över havet, då kände jag att det var lite mesigt med Lisebergs-tonet, haha. Men det var trevligt, vi gick runt lite och kollade och spelade lite. Johan spelade väl upp 100 spänn på slagskottet, han trodde han skulle vinna Frölunda biljetter men han fick nöja sig med en Frölunda slips i 100% siden haha! Tror alla frös om händerna ganska mycket utan Jonas som hade mina väntar hela kvällen haha, så söt. Jag tvingade på alla varm choklad, men när jag fick min och smakade på den och jag kollade bara på Emelie och hon smaka på den och oj vad vi skrattade jag trodde jag skulle vika mig, jag sa till Emelie kolla på Johan nu, och när både Johan och Jonas smaka på den började vi skratta vi såg verkligen på varandra hur äcklig den var haha. Jag tror ingen drack upp den, alla gick och värmde sina händer på dom bara. Gick sedan och köpte knäckäpplen, eller jag och Johan gjorde de det var sjuktgott, fast Johan tyckte inte det var någon höjdare och drar kommentaren "va, är det riktigt äpple i" och fan va jag garva. Gick och värmde våra händer och sedan åkt vi Juke box, så sjukt kul. Gick och kollade på djuren och Jonas var djur vän, döpte alla fåren, grisarna och getterna haha! Dom stängde ju vid 10 så vi bestämde oss att gå på bio efter, så vi gick ut och tog spårvagnen bort till Scandinavium och gick till bergakungen, Jonas frös så mycket han så ut som en eskimå haha! Vi skulle köpa biljetter till Saw V och vi betalade så självklart kan man inte betala med kort om man inte har legg och det hade ju inte Johan, så vi fick gå bort till Scandinavium och skulle ta ut pengar, nej då var den sönder så vi gick gå tillbaka till Korsvägen och ta ut pengar där. När vi gick tillbaka till Bergakungen såg vi Frölundas buss haha, Emelie ville ha autografer. Vi hämtade biljetterna och sen gick vi till Evas och fikade. Jag tror inte jag skrattat så mycket på länge, Jonas lekte fotograf och ni ska se bilderna, herregud vad jag skrattade "Johan show me some skin" HAHA, fan va kul jag hade. Vid 20 över 11 skulle vi gå till bion eftersom den började halv 12. Men det var bråk så vi underhöll oss lite och kollade på när poliserna plockade en med handbojor, haha och Jonas gick rakt igenom allt. Vi gick tillbaka till Bergakungen, filmen var bra, jag blev nog riktigt rädd 2 gånger, men det måste ju komma en 6a annars vet jag inte vad jag gör, Jonas såg en tredjedel av filmen resten satt han bakom sin luva, haha. Roland kom och hämtade oss vid kvart över 1 och vi kom hem, jag och Emelie låg och snackade ett tag och sen somnade vi vid 3 tror jag. Tack för en super kväll babes!

BILDER KOMMER NÄR EMELIE ÄR INNE

Pusslove
Emma


men hallåw

you forgot what we had in one day and it hurts



Kul att mitt inlägg från igår inte hade publicerats så det kom ut på bloggen nu, haha men det är för igår kväll!
Orka att mitt sår har börjat klia sjukt mycket!:o







friday i´m in love

Ligger här i sängen och pratar med dr. Tony, han försöker vara smart haha. Ligger också och pratar gamla minnen med Alexander, det är rikigt mysigt. Seriöst jag är kär i mina vänner, ni är helt underbara vad skulle jag gjort utan er, helt seriöst? Emelie är min klippa! Var på 7-års kalas nu ikväll kom hem vid havl ett, och det var verkligen inte meningen att de skulle bli så sent. Förlåt Alexander jag vill faktiskit komma till dig. Har inte fått gjort mitt repotage nu heller, men på söndag ska  vi göra de.

Imorgon blir det Liseberg med Emelie, Johan och kanske några till, mysigt! Nu ska jag skriva lite på min önskelist till min födelsedag den 10 december, hurra

Sovgott pussys
Emma


the perfect man

det är du, verkligen jag klarar mig inte mer!

Idag har varit en dag där jag tror allt har gått bara kasst för mig. Började med att jag vaknade alldeles för sent, och när klockan var kvart 8 skulle jag cykla till stationen, vilket konstaterade till att jag självklart ramlade med cykeln eftersom det var snö och is överallt. Kom till tåget, då jag hade cyklat så sjukt fort och då är det försenat. Kommer till Kungsbacka station ska vi ta bussen, och han stänger dörrarna framför ögonen på mig. ÅH så jag fick gå. Kom till dansen och det gick inte alls bra, har varit en jobbig dag, men det visste jag redan att det skulle bli, jag klarar inte detta mer. Hade foto och jag och Emelie fotade till våran uppgift, gick super bra faktiskit! Nu snart ska jag på 7-års kalas hos mina kusiner trevligt, men jag orkar verkligen inte, ska göra mitt repotage med. Åh allt suger idag, sjukt mig!

Igår var vi lediga har aldrig varit så deppig som jag var igår, ursh det var hemskt. Var inne i stan med Emelie köpte armband, super snyggs 200:- från NK, me like (bild kommer). Sen åkte jag hem gick på promenad med Natalie och det började snöa. Var en ledsen dag men ganska trevlig ändå!

Nu draggar jag,
Love
Sad-Emma


åt helvete med allt

jag har inget att säga, jag är tom, jag är mållös jag trodde på oss med de gjorde tydligen inte du.. åt helvete med allt!

frågetecken?

jag förstår inget, ta mig här ifrån nu. Klarar inte mer, snälla hjälp mig någon..
 heartbeats


skowla

Nu sitter jag och Emelie häi i akvariet i skolan och snackar. Vi har slutsändning i radio nästa vecka så de är bara att jobba på för vi har ju inte gjort så värst mycket. Fast jag klippte klart mitt repotage förut, så nu ska jag bara lägga in intevjun när den är klar. Öppet hus i skolan idag så det kommer vara sjukt mycket folk, musikal sen klockan 7 med och halva klassen sänder radio så det är fullt upp här. Är så sjukt hungrig nu så jag tror jag kommer avlida, men vi ska gå och köpa donken sen tror jag mummmms!

1år sen farfar dog idag, har tänk  på det mesta tiden av dagen, men inte försökt vara allt för ledsen. Men vad ska man göra när allt kommer och hänger över axlarna samtidigt. Jag hoppas att alla bra blir bättre snart. Nej back to work, nu måste vi jobba!

Ha de grejt
Emma

ta mig till din värld


JA TACK

Idag var en rikigt konstig dag, kände mig bara så extremt nere när jag vaknade och ville bara gå och gömma mig under täcket igen, men jag åkte till skolan och hade radio lektion och hittade en nyhet som jag funderar på att ha, jag får se den var ju inte super bra men vad ska man göra när man har en vecka till sändning. Åkte hem vid 2 för jag trodde jag skulle svimma i skolan, kände mig inte alls bra. Tror det händer för mycket nu och kommer upp för mycket minnen. Imorgon är det ett år sedan min farfar gick bort och det känns verkligen tungt. Påminns också om hur jag mådde förra året vid denna tiden när jag inte kunde resa mig ur sängen utan att börja gråta, ursh jag vill inte tänka på de. Imorogn slutar jag hyffat tidigt, men jag och Emelie ska nog sitta kvar och jobbs lite med radion, vi behöver verkligen de. Halva klassen sänder ju sin slutsändning imorgon, LYCKA TILL!!! Och nästa onsdag är det min tur, fy jag vill verkligen inte. Jag orkar inte lägga ner mer tid på radio men efter nästa onsdag är det slut!

Var ute och gick med Natalie förut, det var verkligen inte meningen att jag skulle gå ut idag för jag mådde så dåligt. Men när jag fick ett sånt ledsamt sms så var jag ju bara tvungen. Vi gick rikigt långt idag säkert längre än en mil, och vi pratade hela tiden, vi hade så extremt mycket att prata om. Det var riktigt skönt att bara får släppa ut allt. För jag orkar verkligen inte må såhär piss längre, är jag verkligen värd det? På fredag ska jag på 7-års kalas och det ska bli rikigt mysigt att bara få vara med min släkt. Ska spela in mitt repotage då med. Åh jag kan inte släppa allt som hänt idag, och jag vill inte ens tänka på morgondagen. Snart fyller man år också och jag ser inte ens fram emot de, vet inget längre, inget är kul längre. Ursh nej, nu måste jag nog sova tror jag. Är väldigt sugen på managryns gröt, så det ska jag göra nu. Ha en mysig fortsatt kväll/natt.

Ge mig snö, kärlek& Liseberg nu!
Take care
Emma




R. jag klarar mig inte en sekund utan dig!

.

love hurts
r


hur sjukt


Hittade denna bilden, och fy vad jag saknar oss!


Ursh vilken dag, den har verkligen inte varit min. Började med att jag missade tåget imorse och vaknade med världens ondaste hals. Helt okej dag i skolan men jag var så sjukt trött, slapp iallafall italienskan idag eftersen Per hade dragit ut en tand och inte orkade ha lektion.

Åkte hem och la mig med en filt, kul att det var 17,5 grad hemmas hos mig när jag kom hem. SVIN KALLT!! La mig och myste och kollade lite på tv, gick upp och käkade och sedan la jag mig igen, nu ligger jag och kollar på fotbollsgalan, och visst blir man glad när Pelé står och pratar om hans framgång. Nu fryser jag snart ihjäl, tror jag börjar bli sådär rikigt sjukt, ursh va jobbigt isåfall! Har gått och tänk en del på det som hände mellan oss tre, och jag bryr mig verkligen inte. Tror det är för jag vet hur mycket uppmärksam het du vill ha, hur mycket du vill att folk ska ha respekt för dig, hur mycket du vill att folk ska toffla. Men lilla vännen förstå, tro mig det är ingen som tofflar, ingen som orkar med de i längden. Så sluta snacka så mycket skit du gör och väx upp, för snart kommer du inte ha någon kvar så du beter dig. Inse att alla inte kan dansa efter din pipa och alla kan inte se upp till dig, de är du som borde ta till dig vad folk säger och sluta klaga på andra för du är inte perfekt någonstans även fast du tror de. Detta var första och sista gången jag tar upp detta för jag bryr mig verkligen inte,det gör mig inte något dethär för det har hänt fler än en gång, det har gått1 vecka nu, och jag säger detta för jag tycker synd om dig, för att du inte förstår själv hur illa du gör dig själv att de kommer sluta med att du är ensam. Så ta till dig de folk säger och sluta med att bara lyssna på dig själv och det du vill höra.

Nu blev jag så trött, har inte alls varit glad idag, ursh! Ska nog ta och bada, var jätte längesen jag gjorde de. Ha en bra fortsatt kväll.

Take care
Emma


Hittade denna bilden, och fy vad jag saknar oss!


like this?

hallow,
nu har jag precis duschat och krypit ner i sängen det är kallt här, ursh. Ligger och pratar med Rasmus, Johan och Tony på msn och Tony tycker mig blogg var tråkig idag, nej Tony den är inte alls tråkig haha! Är riktigt seg idag. Vill gå på jul på Liseberg till helgen, någon som vill gå med?

Nu ska jag nog sova, har så ont i halsen och det är dans imorogn, får se hur det blir med de. Måste nog dansa eftersom jag inte gjorde de varken idag eller igår.

Love
Emma


Från i somras, baj kort hår


my weekend

Ojoj, nu har jag verkligen inte skrivit något alls i bloggen. Men jag har faktiskit inte hunnit, jag vet inte vad jag gjort men jag har iallafall inte haft tid. Detta har iallafall varit min helg!!

Fredag
Var i skolan tills halv 1 tror jag, åkte sedan hem till Natalie för att hjälpa henne att fixa inför kvällen. Vi fixa och donade tills klockan var 4 då gick jag hem och duschade, och fixade i ordning mig. Tog ju med säkerhet längst tid att välja kläder. Vid halv 6 gick jag över till Natalie igen och vi började parta lite och sen kom alla tjejer vid 7 och vi käkade och hade jätte trevligt. Alla kom senare vid halv 10 tror jag. Det var hur kul som helst och oj vad vi dansade!! Slutade lite dramatiskt i tårar, alla grät tror jag! Men tack för en underbar kväll!  Rasmus kom till mig och sov, mysigt!

Lördag
Rasmus och jag vaknade vid halv 1 tror jag, gick ne roch åt sen skulle han åka och jobba! Jag gick och la mig igen och tog det bara lugnt, gick upp vid 4 och duschade och tog på mig mys käder, vid 5 kom Emelie till mig och vi satt och snackade om allt och inget som vi brukar göra. Vid 7 kom Jessica och vi satt och kollade på mysteriet på greveholm haha, sen lagade vi mat och det blev faktiskit riktigt gott! Vi satt och åt och snackade det är nog det ända vi gör när vi ses, vi bakade snickerskakor sjukt gött va de! Vid halv 12 satte vi oss och kollade på Forest Gump och första somande jag, sen Jessica fast jag vaknade efter kanske en halv timme och Jessica sov hela filmen haha. Den var väl slut vid 2 tror jag och vi gick upp och la oss. Vi låg och pratade massa Jul och mysiga saker, sen somnade vi vid halv 4 tror jag.

Söndag
Blev väckt av Emelie röst, de är ju ovanligt haha. Vi käkade frukost och Jessica åkte vid 1 och Emelie vid 2. Sen gick jag och la mig och kollade på Madagaskar med mamma och pappa. Vid 3 gick jag upp och duschade för vid 4 skulle vi vara på kalas hos Natalie. Fick så god mat och vi satt och pratade ända fram till 8. Nu sitter jag här i soffan och kollar på Erik och Mackan på tv, dom är ju sjuka i huvudet. Tror jag ska göra lite te, och kanske baka scones var längesen nu. Skriver kanske något inlägg innan jag somnar. Helvete inte fått repotaget gjort idag heller, MÅSTE göra de imorogn.

Ha de grejt
Emma

ajajaj

Nu har jag inte skrivit något igår i bloggen, men gud vad stressigt allt var så jag hann inte med att skriva i bloggen. Men tack för en lyckad kväll igår iallafall, trots de som hände. Men nu ska jag ta de lite lugnt har ont i magen och halsen så jag måste vila lite innan Jessica och Emelie kommer. Bilder och mer kommer senare.

Puss
Emma

skolan

Nu sitter jag i skolan och har håltimma, ska gå och prata med Per sen för vi ska vara med i en volvo reklam, riktigt kul. Sitter i datorteket bredvid Emelie och kollar på Rasmus som sitter och spelar poker (som vanligt). Idag sluta jag inte förrän 10 i 5 och ursh det orkar jag verkligen inte, men imorogon är det fredag och då är det bara dans i skolan och en kort foto lektion sen måst jag dra mig hemåt för att hjälpa Natalie fixa inför kvällen, åh jag längtar så!!!

Tänkte åka och sola idag sen kolla på när mölndal spelar mot frölunda i Wallenstam hallen, tänkte dra med mig Rasmus men haan orkar väl inte de, haha. Nej nu vet jag inte rikigt vad vi ska göra, måste ju hitta Per.

Ha en bra dag
Love
Emma

Ledig

Förra inlägget blev helt konstigt står att de är inlaggt idag, fast jag la in de igår?

Idag 12/11 fyller min bästa vän 18 år och gud vad avis jag är, bara 1 år kvar för mig då, ajajaj! Nej Natalie jag är så glad för din skull, tänk hur länge jag kännt denna underbara människa, sen jag var 2 år. Oj vad jag älskar dig!



Idag har jag varit ledig, men det känns inte så, jag är helt slut. Blev väckt imorse klockan 7 av min älskling som pussade på mig, sen gick han ner och åt. Sedan kom han upp och la sig bredvid mig under täcket igen och pussa på mig i 40 minuter till innan han gick upp och tog på sig och åkte iväg, han hade ju nationelltprov idag, duktig han är! Jag somnade om och vaknar av att någon extremt kall människa lägger sig bakom mig i sängen och pussar på mig, kändes som jag hade sovit högst en halv timme men då var klockan närmare 12 halv 1. Oj va trött jag var, men vi har legat i sängen nästan hela dagen, fast vi la oss i soffan och kollade på Horton, fast där somnade vi båda två. Åkte hem vid 5 för att sedan träna kvart i 7, gick ganska bra fast idag var det inte så kul. Var sedan ute på en promenad med min bästa vän, vi hade så mycket att prata om så vi gick den stora rundan, 1 mil duktiga som vi är och munnarna gick i ett! Kom hem vid 10, satte mig och åt en mycket försenad middag, vilket jag måste sluta med. Måste börja äta regelbundet nu. Nu har jag också fått världens skoskav, på fötterna och jag kan knappt gå. Är ju livrädd att det ska bli som med Frida, ajaj så imorogn blir det ett senare tåg till skolan så att bussen går och sen blir det väl sommar skor? haha, vet inte vad jag ska göra annars, får se imorgon. Nej ryggen värker och jag sitter i sängen och dricker te, jag är kär i barn btw. Jag och rasmus funderar på de, hahha nej jag skoja. Nu ska jag sova är för trött.. fredag ska vi rocka om jag så heter doktor alban, guwd va roligt vi ska ha de! Natti

Love
Emma

hos min älskling

Nu sitter jag hos Rasmus i hans nya hus, hihi det är jätte mysigt. Kom precis hit. Imorogn fyller Natalie 18 och det ska firas som bara den på fredag. Nej nu tycker Rasmus jag ska skriva klart, så nu hopas jag till sängen och myser med min älskade pojkvän, sitter och lyssnar på Seaside med The Kooks, love it!

Sov gott babes
Emma

Ljudmedier

Hejsan hoppsan.
Nu sitter jag här i skolan och har radio, är ju sjukt tråkigt fast jag och madde har det roligt här i akvariet. Vi lyssnar på mitt repotage som jag har spelat in och jag låter ju helt sjuk! Skolan idag har varit okej än så länge, har ju 1 timme ljudmedier kvar och sen 2,5 timmar foto. Men Emelie har fått en skratta idag iallafall, gud vad vi skrattat. Nej nu måste jag fortsätta med mit repotage. Ha en bra dag

take care
Emma

monday

hellow.
Varit en rikigt seg dag, började med dans i skolan och jag som har sån träningsvärk i vaderna, så balansen var ju inte det roligaste jag gjort idag. Senare var de idrott och jag var ju sämst, det var ju basket haha! Sprang mest runt och skrek och peppade alla, fast jag gjorde ett mål! Åkte hem och fixade presenten till Natalie nu är den nästan klar. Sedan kom min lilla Rasmus hit, vi har inte gjort så mycket men varför göra de när man kan kolla på andra avenyn och mysa? Nu ligger vi i sängen och kollar på tv, ska väl sova snart ska ju upp klockan 7 imorgon. På onsdag är vi lediga, så skönt och då fyller Natalie med, jag ska göra fisk tårta till henne, haha!

Nej nu ska jag pussa lite på Rasmus, sov gott!

Peace
Emma



min lycka

Med dig tillbringar jag största tiden i lycka, du är mitt allt!

Sunday

Nu har jag haft världens mysigaste samtal med världens mysigaste människa Rasmus. Jag älskar dig. Ska sova nu för imorogn är det skola, och på kvällen blir det fixa Natalies present, sola med min älsklings Rasmus och sen göra lite repotage. Kanske får inervjua mamma istället för Anna.

Nej nu väntar sängen, ska packa ihop dans sakerna till morgondagens dans och sen får jag sova!
FREDAG SKA VI ROCKA!

Godnatt
Emma


Sanningens ögonblick

Det är precis vad det är nu, förstår mig inte på vissa männsikor som snackar så mycket skit och sen inte kan förklara sig utan bara sticker för att dom inte vet vad dom ska säga, för egentligen snackar dom bara skit och vet inte ens vad man gjort fel. Tro mig jag har varit med om det flera gången med samma person och det har knppt handlat om mig. Nu orkar jag inte mer av dig, alla kan inte dansa efter din pipa, jag tänker inte sluta snacka med dig om det är det du tror, men det jag kommer aldrig mer vända mig till dig, du bad oss leva vårat liv så du kan leva ditt? Vi var dina "bästa vänner" ren bullshit det med, när man frågar dig vad man gjort kan du itne säga för du vet inte, du vill ju ha ovänner eller något. Detta gör mig så sjukt irriterad, förstår inte vad du håller på med. Det går inte att hoppa fram och tillbaka, inse de. Förklara för oss istället för att dra. Det löser inget så du håller på nu, man märker att du inte tycker om oss. Säg det istället för att snacka bakom ryggen, orkar inte med denna skiten mer, jag har vänner som inte sviker.

Snälla ge mig en sandsäck jag kan slå på, jag behöver få ut min ilska. Rasmus kom hit och gör mig glad, jag behöver de. Nu ska jag fortsätta plugga!



Det finns en person jag litar på till 200% och det är Natalie, jag skulle
aldrig klara mig utan denn person. Tack, jag älskar dig

plugg plugg plugg och ...

PLUGG!

Ursh, nu har jag suttit sen halv 3 och skrivit engelska som jag ska lämna in ikväll. Har ändå fått till ganska mycket nästan 2 sidor och nu håller jag på att skriva om HC Andersen, det är ju inte rå kul kan jag inte påstå. Nej jag som trodde jag skulle få lite kul ikväll med R men nejnej. Får se om det blir skola imorgon, jag orkar verkligen inte. Känns bara som skolan aldrig tar slut, att det alltid är något hela tiden man måste plugga på. På onsdag fyller Natalie 18 riktígt trevligt och på fredag blir det super party, eller hur? Måste göra klart hennes present också, hoppas jag hinner till onsdag har ju detta jävla repotaget att göra med, håll tummarna för mig! Nej nu måste jag plugga vidare så jag blir klart med det här helvetes arbete någon gång. Underhåll mig, skriv kommentarer!

wish me luck!
Emma

miss you

Ursh vad jag saknar dig R

Kom precis hem och nu är klockan mycket för mig som varit uppe sen kvart i 9 imorse. Kom precis från Johan, vi har haft det sjukt kul, och man garvar alltid ihjäl sig med dig, haha! Var hemma, skulle egentligen till onsala men det blev inte så, så jag bestämde mig för att träffa min lilla Johan, han mötte mig snäll som han är hihi. Så kollade jag Johan och Emelie på OC och Andreas satt och spela poker, sen gick vi ut på en riktig långpromenad. Och vi pratade som vanligt sjukt mycket, vi gick och hyrde film och köpte godis, mysigt! Sen gick vi hem, nu sitter jag här helt super trött. Ska sova, blir nog ingen dans imroogn måste pluggaa! ursh. Tack för en super bra kväll Johan, jag älskar digiiig!


Puss&natti
 Emma


Johan och Edvin i sommras ute med båten!<3

balett-morgon!

hejsanhejsan!
Imorse var jag uppe och dansade balett halv 10, mysigt eller nej! Vi kallar de balett-morgon, haha. Efter dansen åkte jag och Emelie och solade, och jag fick veta massa roligt, haha! Vi blev bruna, ohja fast inte förrän jag kom hem kände jag att det hade tagit i mitt ansikte, ojoj hela det blev rött men nu har de lagt sig

Frida, solariet ligger på Redbergsplaten. Ta 6an från korsvägen upp till Redberg tror det är 5 hållplatser innan, där ligger Molly´s (enblå skyllt) det är super bra!

Nej nu ska jag göra i ordning mig, får se vad som händer ikväll.

Peace
Emma

skratt och jag älskar er!

Somnade förut när jag och pappa låg och kollade på TV, så får jag 4 stycken tjejer som kommer in i sängen och hoppar på mig, närmare bestämt Natalie, Limour, Malin och Mickis. Jag åt och sedan gick vi till Natalie, vi låg och pratade ett bra tag nästan 3 timmar, och allt slutade i världens skrattanfall innan jag gick hem, som blev filmat och finns nu mera som ringsingnal på min telefon, haha! Nej det är dans imorogn och jag ska upp tidigt, ursh och fy tur att pappa kör mig. Nu ska jag sova, det har varit en tuff kväll.

Sov gott
Love Emma


drömmer jag?

Idag var en slapp dag i skolan, vi hade dans där vi gjorde uppvisningsdansen som var sjuk! Hade sedan foto och det gick helt okej, Johan var min modell och det blev bra. Slutade kvart i 2 ungefär och då tog jag och Johan tåget in till Göteborg, han skulle kolla på jacka och oj va snygga dom var, ville ha en själv. Det började ÖS regna och vi sprang nästan upp till hard rock café där bjöd Johan mig på en cesarsallad, den var super god. Det var rikigt mysigt, vi pratade om att kolla på SAW V, fast jag vet inte hur det blir med de. Nu ska jag plugga lite engelska om jag orkar de. Ursh och fy! Får väl gå över till Natalie om jag orkar jag är bara så himlans nere nu igen!
Höres senare,

pusspuss
Emma


tänk med hjärtat?

Kan man vekligen säga så, men det är sant vid kärleks problem. Man kan inte alltid tänka med huvudet för då kan de lätt bli fel, tänk med hjärtat där vet du vad du vill!

Nu blir det sängen för mig, kul att Johan kommer till Natalie på fredag (Natalie nu vet du), haha! Ska upp 7 imorgon för Johan kommer förbi mig halv 8 så nu blir det bra att lägga sig och sova och INTE stänga av alarmet imorgon. Fick gjort ganska mycket engelska förut, 1 sida klar ungefär, och lyllos er som är klara. Nej sängen skriker, måste sticka!

Sleep tight!
Emma


sola sola sola!

Ciao amigos!
Idag har det varit en seg dag, skola till 16.50 och det hände mycket vill jag lova. Nu sitter jag här med engelska inlämningen som ska vara inlämnad imorogn kl 23.59 senast fast det blir nog inlämning på söndag för mig, hon kommer ändå inte läsa dom över helgen! Var och solade med mamma förut, känndes att det behövdes. Solade i det nya dom fått in på Molly´s sol, där man står! RIKIGT BRA, kommer sola där hela tiden framöver. Nej engelskan kallar, och om en vecka ska vi fira Natalie. JAG LÄNGTAR!

Ha de deijligt!
Emma



Jag blev ganska brun idag!  SOLA PÅ MOLLY´s


like you care slut!!


du skulle bara.. sen var de slut

Dagens visa

Can you tell me how we got in this situation
I can't seem to get you off my mind
All these ups and downs
They trip up our good intentions
Nobody said this was easy, right?

did you remember, nobody said this was easy....



hejsan hoppsan lillebror, hejsan hoppas karlsson.
Vet inte var jag ska börja dagen, vaknade med världens huvudvärk men jag hade ändå världens mysigaste morgon och jag trodde det skulle bli världens mysigaste dag. Men det slutade inte rikigt som det var tänkt, dagen började i tårar och slutar nog i tårar just nu. Allt är upp och ner och jag vet inte vad jag ska tro eller vad jag ska göra. Det ända jag vill är att vara lycklig ha allt bra.

Tror aldrig jag varit så arg och ledsen som jag blev i skolan idag, och vissa vet varför jag tänker inte ta upp det här för dom som det berör förstår nog. Jag skakade och Alexander fick mig nog att lugna ner mig lite och Emelie med, trodde ALDRIG jag skulle få känna så som jag kände förut idag. Jag och Emelie väntade på mamma eftersom vi skulle till ullared, trevlig var de! Så Jag, Johan, Alexander och Emelie satt och spelade kort det var sjukt kul, ni fick mig att skratta tack jag älskar er! Vägen till ullared satt jag och Emelie mest och disskuterade det som hänt och jag var bara så besviken och arg. Kom fram och jag och Emelie rusade in utan jacka för et var så kallt ute. Hittade lite alltmöjligt, men när jag precis skulle betala kom jag på det viktigaste jag hade glömt, GODIS! Fan jag blev depp faktiskit så jag gick och köpte en vågtång! Vi åt hambugare efter och det var nog det jag och Emelie såg fram emot mest, haha! Vi blev sjukt trötta i bilen och vi somnade nästan. Körde hem Emelie och mamma och jag åkte hem, packa upp mina saker städade rummet och ställde fram mina nys snygga ljusstakar! Sen satte jag mig och pluggade engelska gick väl helt okej kom en bit påvägen. Nu sitter jag och pratar med Johan på msn och han får mig alltid att blir lite gladare. Nu ska jag nog ta och plocka undan lite, hoppa in i duschen och sen blir de nog sängen och OC. Eller kanske Sex and the city som jag köpte idag! Får se, imorogn är det skola fy, börjar 8.55

Its a hard day, sleep well
Emma


BAD DAY

Ciao bello

Ciao.
Idag har det varit en skratt dag, har nog skrattat för det mesta för alla var så trötta idag i skolan. Jag, Rana och Emelie skrattade nog oavbrutet på fotolektionen. Inte för att jag vet varför men det gjorde vi iallafall, imorogn är det onsdag och kort dag i skolan SKÖNT! Jag vet inte rikigt hur jag mår idag, känner mig rikigt nere och du vet nog varför, känns bara så meningslöst allt just nu. Det är förjäligt hur man kan bli kär i kärleken. Nog om det, v.48 ska vi fota poträttfoto i studion i skolan, vet inte vad och vem jag ska fota, så om ni har några förslag skriv en kommentar!

Pluggat engelska idag, vilket var svårare än jag trodde, speciellt efter ett telefonsamtal på dagen! Men jag ska försöka göra engelskan imorgon innan jag och Emelie ska till ullared, haha. Nu blev det bara ett inlägg idag igen, tänkte skriva imorse men jag orkade inte sätta på datorn så jag sov en timme till istället. Nej nu ska jag prata lite till med Johan på msn, sen ska jag äta sen blir det nog hoppa i sängen och sätta på en OC säsong, thank god for OC!

Natti, natti
love Emma


Kan jag be och få sommar nui somras hemma hos Sofia Zellin!

All I want to say is that they don´t really care about us

hejsan hoppsan!
Nu blev det som igår, bara ett inlägg men jag hinner inte med så mycket mer nu när det är skola. Fast jag ska försöka, jag lovar! Har varit en rikigt tröttsam dag faktiksit, riktigt seg. Var i skolan vid 10 i 10, började dansen då men jag kunde ju inte vara med endå så jag fick kolla på, lektionen efter var inställd och sen var de idrott, vilket jag inte heller kunde vara med på, då min första lektion började halv 3, med matte där vi knappt gjorde något iallafall, jo jag åt maltesers och smsade med Rasmus, haha! Sista lektionen var italienska, och jag och filip satt bara och skrattade, vi har KALASBRA humor haha! Fick sms pappa för jag kunde ju inte hoppa på kryckor hem från stationen så pappa kom och hämta mig snäll som han är! Gjorde inte alls mycket när jag kom hem, jag duschade kände mig bara så kall och sleten, ursh. Sen skulle jag börja på min engelska, och visst jag läste igenom lite texter men sen somnade jag, var bara så trött!

Mamma kom hem, sen kom min moster och vi satt och prata och skratta i säkert en timme. Imorogn ska jag inervjua henne till mitt repotage med. Var sjukt nere förut, så ringde Rasmus mig och gjorde mig glad, tur att jag har han som kan få mig glad. Nej nu ska jag lägga mig kudden väntar, ha en bra natt!

Sleep well
Emma


är han inte det sötaste?

Nattinatti!

Godkväll amigos
Ojojoj, inte hunnit skriva mer än ett inlägg idag, det känns ganska tomt faktiskit, om jag får säga det själv! Har varit en både bra och dålig dag, vet inte rikigt hur jag ska sammanfatta den. Började med att jag vaknade aldelles för sent, skulle upp vid halv 11 för vid 11 skulle jag iväg och sola, vaknade halv 12 och gick ner och käkade frukost sen fick jag åka. Efter solningen åkte jag hem och skulle kolla på hairspray (filmen) men det kom något ivägen så jag kollade bara några minuter. Åkte till stadium xxl och där blev det efter mycket om och men ett par nya träningsskor, fast jag vet inte om dom var så bra, fick redigt ont i mina fötter. Det blev också ett par härliga tränings byxor. Åkte sedan och tränade och invigde byxor och skor, körde MRL och det var rikigt kul idag, men oj så jobbigt!! Trodde nästan min rumpa skulle gå av där ett tag, men eftersom det är halloween körde dom det temat på alla steg och övningar! Och jag skrattade mycket, skona var sådär fick ju somsagt ont i fötterna men byxorna var perfekta! Kom hem var jätte trött i hela kroppen, gick in i duschen och när jag skulle belasta min vänster fot trodde jag att jag skulle dö. URSH va ont det gjorde, känndes som hela min fot skulle sprängas och gå i tusen bitar. Så nu, kan jag inte stödja på foten, har antagligen hänt något där jag opererade mina fötter för ca 3 årsen, känns ju inte speciellt kul! Så nu hoppas jag på kryckor, och inte hjälper det att jag har sån träningsvärk i högenbenet så jag knappt kan stå på de, haha! Detta tar livet av mig!

Blev super glad när en viss person som jag inte hört av på "länge" hörde av sig, det var min höjdpunkt! Skulle kollat på Johans match idag och kanske träffat han, men det kom så mycket ivägen, förlåt Johan! Men jag träffar ju honom imorogon som tur är! Nu ligger jag i sängen och klockan är allt på tok för mycket för att jag ska vara uppe på en söndagkväll men, så är det ibland! Jaja, nu ska jag gå in på Natalies blogg http://nataliewibbling.blogg.se och läsa vad hon skrivit om mig, hon är min bästa vän! Kolla in hennes blogg!

Nej nu blir det kudden för min del, har så fruktansvärt ont i foten!
Sleep well

Take care
The sleepingbeauty....NAT
 Emma


what a feeling

tja!
Nu har jag precis käkat thai mat och smsat med rasmus ett bra tag, så kul man kan ha de haha. Var i väg och solade på Molly´s vid redbergsplatsen, kolla in de!!! Nu ska jag iväg och köpa nya träningsskor, sen blir de MRL med mamma! Rasmus du får stå ut med att jag kommer ha träningsvärk till 1000! Nej hinner inte skriva mer nu, mamma ropar.

Take care!
Emma

My body hurts


Nu ligger jag i sängen, är trött men jag orkar bara inte lägga mig under träcket. Fast det skulle vara redigt skönt! Jag har så sjuk träningsvärk i hela kroppen efter MRLen (Mage Rumpa Lår) igår, det tar kål på mig. Nej det går ju över och man bygger ju muskler! Nej nu måste jag pallra mig i säng, ska faktiskit upp ganska tidigt imorogn trots att jag hade tänkt att sova ut blev det ju inte rikigt så, ska iväg vid 11 och sola hade jag tänkt! Sedan blir det plugg och sen får man se vad som händer. Jag kommer väl snart bli väckt av ett fylle samtal av häxan&féen (Natalie&Mikaela) dom är ute ikväll, halloween party på Trägår´n! Jaja, nu ska jag in och börsta tänderna! Sov gott tutto bello!

Buena notte
Emma

Köpenhamn 08


Jag på resturangen bif&ost, ganska trött och osminkad


David(bror) och min hand, vi är ju söta!


10 tapas dessert, kan ju inte påstå att allt var super gott!


Suddig bild på mia familia, på belive it or not!


Rolig bild på mig och David, jag skratta kolla in Davids ägg huvud


Vi luchade på KFC, kan vi få en i Göteborg tack?!


Får avsluta med det jag fick shoppat lite allt möjligt
2 klänningar från gina tricot
3 par trosor från top shop, riktigt söta!!
1 "tröja" från Zara
1 par byxor från Zara
& min "absolut maskerad"

Tror det var allt!


Borta bra men hemma bäst, eller?

Ciao amigos!
Är det verkligen så? Jag vet inte om jag känner de nu. Usch jag känner bara att jag mår mycket sämre nu när jag är hemma för jag bara tänker på allt som hänt! Men nu är jag iallafall hemma från Köpenhamn, det var mycket trevligt, fast väldigt kallt! Vi kom fram vid 5 och gick ut på stan, kollade lite köpte trosor, riktigt söta! Vi åt sedan på en resturang med helt okej mat! Åt en efterrätt "tio tapas" rikigt skumma saker! Senare gick vi förbi Buger King och köpte king wings och chillicheese, GOTT! Idag gick vi upp tidigt, david vaknar 20 i 7 och sätter på tvn så jag kan inte sova, lyckades väl sova en timme till kanske. Gick och kolla på "belive it or not" KUL! Hela dagen sprang vi runt på stan och jag blev helt slut i benen, hittade lite saker, 2 klänningar, en tröja och ett par chinos (lägger upp bilder senare). Vid 3 gick vi och åt lunch på KFC, synd att vi inte har det i Göteborg! Packade ihop vid 5 och åkte till båten, köpte en "absolut maskerad" fräck flaska! Åkte förbi en thai resturang som hade god mat och tog med det hem. Så  nu sitter jag här med mamma och pappa och kollar på beck. Skulle egentligen vilja hitta på något roligt idag så man slipper sitta och tänka på allt men jag är så trött så jag får se, kanske ringer johan och går ut och går en stund sen om jag orkar de!

Skulle skrivit innan jag åkte igår men internet fungreade inte då, ack ack! Men nu ska jag ta och smsa Rasmus, han jobbar ju trots allt så duktig är han, ska se vad han gör!

(Blider kommer senare)

Take care
Emma


RSS 2.0