borta bra, men hemma bäst?

Nja, jag vet inte jag saknar faktiskit Stockholm. Det är en mysig stad som jag trivs i, men det är kul att komma hem med! Blev inte super mycket köpt, men en del och jag är nöjd, blev min älskade päls iallafall, en klänning till imorogn, 2 bas tröjor, en kjol, smink och lite annat smått och gott! Jag är nöjd iallafall, har varit hos Johan ett tag och käkade cheeseballs och kollade på betnér. Nu ska jag vila min hand, den mår inte bra inflamation och hela köret! Men hörs imorogn, är TAGGAD!

Pusss

Shopping i huvudstaden

Hej gullisar idag har jag och mamma intagit stockholm, trevligt som alltid. Idag hittade jag en del saker men jag köpte bara några basplagg , så imorgon blir det shopping! Skulle blogga vid lunch men jag hann inte, hoppas bilderna kommer in nu, jag mobil bloggar ju. Haha nu ska vi gå från middags restaurangen, puss

Stockholm

Nu ligger jag i sängen i lägenheten på kungsholmen och saknar Rasmus en del. Har åkt bil hela dagen och stannade i Uppsala för att hälsa på några kompisar, det var rikigt mysigt faktiskt. Kom upp hit vid halv 9 och gick direkt ner till 7eleven för att köpa choklad och cola, haha. Imorogn blir det shopping här i storstan, mycket hoppas vi på. På nyår vet jag inte vad som händer, det sket ju sig en aning nu. Men det kanske går att lösa iallafall?! Jag är så trött på alla som tar förgivet bara, nej nu är jag så sjukt trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Ska nog lägga mig så jag får sova lite, ha en mysig söndagskväll!

Puss


I bilen

Hej söta människor, nu sitter jag i bilen påväg till stockholm, eller jag uppsala är vårat första stopp. Där vi ska hälsa på några kompisar, hoppas ni har det bra hemma i göteborg, här påvägen upp är det kallt iallafall. Nej nu ska vi käka! Ha de bra, på hörs vi ikväll när jag kan koppla upp min lilla dator. Puss puss

designer söker

juste, jag skulle blir super glad om någon kunde hjälpa mig att designa min blogg, det skulle vara super trevigt om den blev LITE snyggare, haha! Hör gärna av er
puss

Jag intar huvudstaden

tjena mina små penntroll!

Idag har varit en rörig dag med shopping, solning och feber. Ursh det är verkligen inte kul att bli sjuk såhär innan nyår, känns som jag aldrig kommer komma ifårn denna förkylningen, hostar så jag tror att jag snart hostar upp hela min mage. Var i stan med mamma idag, och det var vi ju inte ensamma om. Det var en miljarrrrd människor verkligen, och inne på monkey var det nog värst. Men jag fick allafall köpt en tröja lite underkläder och en super söt pyjamas! Hittade 3 stycken jackor jag ville ha, och 2 av dom blir nog köpta snart. 1 päls från NK, trodde jag skulle dö när jag såg den, den var helt underbar och den blir det att köpa till trettonhelgen när NK börjar sin REA. Den andra var också ursnygg, men det har jag sett innan, dom hade REAt ner det bara 400 kronor, så vi väntar ett tag till så dom får rea ner den ännu mer, ibland är man smart! Hittade inte så mycket faktiskit, men imorogn intar jag Stockholm och då jävlar ska jag inte komma hem tomhänt!! Nejnje, det ska blir byxor, klänningar och förhoppningsvis en skinnjacka kanske några snygga pumps med och en väska, haha jag ni ser det tar aldrig slut! Åkte hem och tvättade av mig sminket och åkte sedan till molly´s och solade, första gången jag bränner mig i ansiktet idag men nu är jag ganska brun till nyår. Var tvungen att köra intensiv solning idag och igår eftersom jag inte hinner sola mer innan nyår. Kanske gör en spraytan i sthlm, får se vad som händer. Har legat i soffan hela kvällen med feber, och vid halv 10 kom Johan förbi mig och kollade TV. Vi hade rikigt trevligt, fixade facebook till honom med, så om ni vill ha en snygg kille och flirta med, sök Johan Petersén på face, haha! Nej nu ska jag allt lägga mig tror jag så jag blir av med denna färkylning någon gång + att jag ska åka tidigt imorogn. Nej ska försöka uppdatera så mycket jag kan, mobilen är ju med så det kan blir ganska mycket mobilbloggande. Men har nog dator med mig också. Ha en super härlig vecka nu innan nyår, jag är back on track på onsdag och då jävlar ska jag parta!

Denna söta pyjamasen köpte jag idag, i love it!


Tråkiga ni är som inte kommenterar, ni får nu börja göra det annars vet jag inte var jag gör, haha!
Pusspå er och trevlig fortsättning!

blogg.se?!

Blogg.se har ju fått aids?! inlägget innan är från igår, inte idag!

bättre sent än aldrig

Hellow people

Nu har jag gått och blivit sjuk med, eller snarare rå förkyld, ursh va vintern kan vara jobbig ibland. Min julafton iallafall var rikigt mysig, även fast den var jätte bra kändes det ändå som något saknades men jag vet inte vad, och nu känns det inte alls som det varit jul. Igår kom den efterlängtade snön iallafall, det var inte så mycket med det la sig iallafall och vi vaknade upp i ett vitt täcke av snö. Igår var jag och Rasmus på bio, "vi hade iallafall tur med vädret, igen" den var rolig, men tror mer att den är för lite äldre människor. Så klart träffar jag på Sebastian och hans vänner som är på samma bio, hur vi nu lyckas? Någon skriker EMMA över hela salongen, och vem är det inte om Sebastian, vem skulle annars göra något sånt. Vi åkte långa vägen hem till mig i snö och kallt. Vaknade runt 1 idag, vilken vi verkligen inte skulle göra eftersom vi skulle in till stan och kolla mellandagsrea. Men vid halv 3 var vi inne i stan och det var så mycket folk att man blev trött så fort man gick av spårvagnen, ursh. Orkade inte ens kolla efter något eftersom jag bara gick runt och hosta och hade ont i halsen. Har iallafall haft en trevlig kväll med kusiner och vänner här hemma. Vi satt och kollade på björn gustafsson dvdn, och vi skrattade så vi grät alla tror jag. Imorogn blir det stan med mamma, hoppas på att hitta något. På kvällen vet jag inte rikigt vad som händer, vi får se. Kanske blir det party, eller bara ta det lugnt med någon kompis. Saknar Johan, för honom har jag inte varit med på länge. Tänkte gå bort till honom och Jonas förut, men jag kom på att jagskulle upp tidigt imorogn och halsen var inte på G, så vi får ta de någon annan dag! På söndag bär det av till stockholm för shopping, shopping och åter shopping. Det ska blir rikigt mysigt, kommer hem på nyårsaftion så där blir det lite stressigt! Och inte vet vi vad som händer ännu, kanske blir det party hos Larsson resides? haha. Nej nu ska jag sova, här kommer lite mysiga julbilder!

Det fungerade inte att lägga in bilder så ni får det imorogn istället!
Puss


Merry Christmas



GOVD JUL ALLA, imorogn kommer ett litet inlägg med mer kort från julafton.
PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

Julaftons morgon

God jul alla söta männsikor som läser min blogg!
Hoppas ni haft en mysig julafton hittills ni som är vakna, själv vaknade jag upp med sjukt ont i halsen och super förkyld. Hade redan fått några gulliga "God Jul" sms när jag vaknade, tack! Klockan 11 ska jag till kyrkogården med farmor och tända ljus för farfar, sen blir det att vi går hem till oss och äter jullunch med pappa, david, mormor och morfar. På kvällen blir det kusinerna som gäller, och massa paket liggen under granen, haha. Nu ska jag nog öppna min julklapp från Rasmus, undra va det nu är. Vi hörs senare!

Ha en bra jul!

Puss


Såhär såg jag ur för exakt ett år sedan, haha!

Jul stress!

Hej alla små gullisar!
Nu har det varit skandal sen jag skrev sist, sen i torsdags faktiskit! Herregud va tiden går fort. Hade super kul i torsdags iallafall, tack alla som gjorde kvällen så lyckad på mingel. På fredagen dansade jag på avslutningen, fy det var hemskt och jag kände mig fortfarande full. Alla uppvisningar gick okej iallafall, det var ganska kul men något pinsamt pga kläderna. På fredag kvällen var jag med Rasmus vi hade super mysigt vi var inne i Kba och handlade lite, hittade en julklapp till mamma. På lördagen gjorde vi inget, pappa hämtade mig i onsala vid 6 och sedan kom Rasmus till mig vid 9, vi slappade och kollade film och hade mysigt. På söndagen var det julklappshandling som gällde fick handlat massor, alla utom 2 tror jag. Och jag blev nöjd med alla faktiskit, på kvällen hade vi sleepover jag, Natalie, Mickis och Malin vi kollade på Edward Scissorhands, den var så sorglig jag satt och grät hela tiden. Vi hade sjukt mysigt, det var riktigt längesen det bara var vi tjejer. På måndagen var jag och Natalie inne i stan och köpte dom sista julklapparna, blev nöjd med julklapparna till Rasmus, hoppas han med blir de, hihi. Har varit väldigt mycket dom senaste dagrana i julstress och julkbak, hinner inte uppdatera så mycket, men jag försöker! Nu ska jag ner och slå in julklappar!

Puss på er! OCH GOD JUL

Tåget hem

Nu sitter jag på tåget hem, har precis haft genrep för dansen imorgon. Är lagom stressad, tjejerna kommer till mig runt halv 7 7, det känns som jag inte riktigt kommer hinna detta.. Vet inte ens vad jag ska ha på mig, skapligt blir väl kjol eller klänning så man kan dansa, ska ha super kul ikväll men jag hinner inte bloggA mer idag, mobileo får ta mycket stryk nu med höga räkningar, nu ska jag fortsätta lyssna på party musik och tagga till! Puss alla

17 december

Jo idag är det 1 vecka kvar till julafton, gud va fort tiden går. Jag känner mig lite smått stressad, har inte köpt en ända julklapp och det känns mindre bra. Imorogn är det julfest som gäller för aranäs på mingel, ska bli rikigt trevligt och vi hoppas på förkrök här eller hos Johan. Idag har jag haft sån sjuk mensvärk och huvudvärk, den har ännu inte gått över konstigt nog. Försökte mig på mobilblogga förut när jag hade italienska lektion och det gick ju verkligen super, haha. Så det kan jag börja med när jag inte orkar leta upp en dator i skolan, eller på tåget hem. Det är rikigt smart med mobil blogg. Nu känner jag mig sjukt segt och klockan är alldeles för mycket för att jag ska vara uppe! Så nu går jag och försöker sova bort min huvudvärk. Hörs imorogon via mobilen kanske, haha!

Natti

Mobilbloggar

Sitter på italienska lektionen och kollar på sveriges tråkigaste film, jag och emelie sitter mest och pratar.. Det är julbord i Bamba och vi är super hungriga, haha! Ha en bra dag! Puss

Tisdag

hejhej
Idag har inte rikigt varit min dag, orkar inte alls skriva nu. Så jag skriver imorogn, nu ska jag kolla klart på titanic.

puss

brist på annat

men läser någon bloggen?
kommentera?

Lugn kväll

Har precis läst mina engelska glosor ett antal gånger nu så jag kanske kan några iallafall, kollade igemon övningarna med, går helt okej. Kvällen har varit lugn och skön, har tagit ett blått bad (bild kanske kommer sen, om jag orkar lägga in). Just  nu gör pappa kycklingspett till mig, har ätit 4 mackor med julskina till middag så jag kände att det behövdes något mer, gud va julmust är gott, fråga mig inte hur många julmust jag har duckit på en månad. Måste fixa min fotopärm till imorgon och jag vet inte ens om jag har alla bilder jag ska ha. På torsdag ska jag nog till mingel med massa folk, aranäs har julfest, så det ska bli trevligt på fredag är det avslutning och då ska jag dansa ursh. Nej back to work


puss

Monday

Känner mig lite smått stressad över att jag inte köpt en ända juklapp, hjälp mig! Idag gick jag från skolan vid 2 hade sån mensvärk att jag inte kunde stå upp, nu är det lite bättre efter sesådär 4 ibumetin. Har suttit och pluggat engelska nu några timmar, känns som jag förstår texten bra iallafall och kan svara på dom flesta uppgifter, bara det att det är 100 glosor till med. Nu ska jag lägg mig i ett varmt bad, med massor av ljus och musik och plugga lite på glosorna, sen ska jag fixa lite med min foto pärm. Så nu ska jag upp till badkaret så inte det svämmar över av vatten! Fotade Johan idag, det blev skit snyggt, modell nästa?! Nu måste jag springa.

Puss

Blogg söndag

Det börjar bli att jag bloggar mest på söndagar nu. Känns som jag inte alls hinner på helgen, kanske hinner slänga in ett inlägg lite här och där men aldrig sitta och berätta vad som hänt. Så nu mer blir det nog blogg söndagar. Min helg har varit i full gång, har knappt suttit ner något känns det som.

Min fredag var ju väldigt överraskande, hade ju varit på innebandy natta hela natten innan, fick sova 3 timmar i Rasmus sköna säng innan det bar av till skolan för att kolla på luciatåg. Vi åt risgrynsgröt i skolan och sedan var det dags att ha foto lektion. Bokade studion imorogn för jag ska fota Natalie till mitt temaarbete kommer nog bli rikigt bra. Var super trött, kunder knappt stå upp. Så vid 2 gick jag och Rasmus till Kungsbacka station där jag tog tåget hem och Rasmus bussen hem till sig. När jag kom hem la jag mig i sängen för jag hade tänkt att sova fram tills jag skulle träffa Natalie och Mikaela. När jag sovit en halv timme ringer Natalie och frågar om jag sover haha, hon säger att jag ska vara klar runt 8. Mamma kommer upp och frågar om jag ska med och kolla julklappar, men jag orkade verkligen inte. Men mamma tvingar med mig och vi åker ut och kolla lite. När klockan är 10 över 7 börjar jag bli lite stressad över att jag ska vara klar klockan 8 och jag inte ens är hemma. När jag kommer innanför dörren hemma ser jag att pappa lagat mat och tror han fått en knäpp. Ser 6 tallrikar och jag fattar inget, helt plötsligt hoppas Natalie, Mickis, Ellen och Ina fram och jag blir sjukt chokad, haha. Det var rikigt kul, mamma och pappa åkte till Petersén och Vi började käka och dricka vin. Det var rikigt mysigt och trevligt. Det blev mer och mer vin och kvällen slutade med att vi var 14 stycken tror jag, det var riktigt mysigt och trevligt och dom flesta var ganska dragna haha. Mamma, Monica och Roland kommer vid halv 3 då kommer dom från stan, och är redigt dragna, haha. Vid halv 4 gick alla och jag somnade riktigt gott!

Min lördag var rikigt trevlig den med, började med att jag vaknade av att mamma bet mig i armen. Jag gick upp och åt för jag skulle med mamma och Monica och handla till vårat julbak. Mamma skulle hämta Monica och sedan komma och hämta mig igen. Ringer efter en halv timme och då kommer hon på att hon glömt att hämta mig hemma. Vi åker hem till Petersén och bakar massa godis. Äter sedan super god mat och jag somnar i soffan. Det var rikigt skönt, Johan kom från sin träning och vi åt lite tårta. Gick sedan upp och la mig i soffan igen, sen när vi skulle hem skulle jag in och säga hejdå till Johan som redan sov, då somnade jag på han haha. Somnade runt halv 3.

Söndagen nu då, har inte gjort något alls, duschat är det ända! Jag har sovit alldeles för lite denna helgen och det blir nog inte bättre nästa helg, haha! Nu ska jag kolla med mamma om vi kan åka och sola, sen baka lussebullar kanske! Måste plugga engelska sen med, och ikväll kommer min älskling hit saknar honom för mycket. Ha en super bra fotrsatt söndag!


Det var ju trots allt lucia, så vi fick lussa lite



Bag in Da box?!:o


Arg ser jag ut iallafall, fler bilder kommer när jag får tag på Natalie



Här var det julbak iallafall


Jag med!


Det var kallt!


Kram
Emmaa


Godnatt

Ännu en sen natt, herregud. Ska lägga mig och sova nu, kom från Petersén precis, och jag somnade när jag skulle gå in och säga hej då till Johan. Imorogn får ni veta allt,

Nattinatti
Emma


Här får avsluta min lördag! haha somnade när jag skullle säga hejdå

dåligt!!

Jo jo.. jag vet att jag uppdaterat väldigt dåligt. Men jag har inte haft tid i tosdags natt var det innabandynatta och igår ja herregud, jag ska berätta allt imorogn!! Det har varit en mycket händelserik helg hittills, just nu sitter jag hemma hos Petersén och kolla på faddergalan. Johan slutar träna om en halv timme, har inte träffat han på hela dagen bara jätte snabbt förut trots att jag varit här hela dagen. Nej är super trött idag, somnade i soffan förut. Ni får veta imorogn varför jag är så trött, har sovit 9 timmar på 2 dagar! Nej nu ska jag allt kolla vidare på faddergalan! Ha en trevlig kväll så hörs vi imorogn.

Puss&kram
Emma

för lite tid

hejsanhejsan!
Har inte alls tid att skriva nu, jag måste verkligen sova! Ska på innebandynatta i natt i skolan. Så Jag får ta allt om födelsedagen imorogn. Kanske hinner skriva senare.

Puss
Emma

Ciao amigos

Hej,,
här var det full fart hemma hos familjen Larsson. När jag kom hem från skolan satte jag mig ner vi datorn, läste alla mejl jag fått alla meddelanden på facebook. Mamma kom hem och tvingade mig cykla upp till plantagen med henne och köpa lite saker, fick ett riktigt träningspass!! Kom hem och fixade ordning lite, vilket jag gör ännu för vid 6 tror jag hela tjocka släkten kommer för att fira mig. Senare ikväll kommer Rasmus och myser med mig, helt överlycklig för att det snöat idag, och jo det ligger allt lite på marken, inte är de mycke inte med lite är de(a). Nu blir de mer hjälpa mamma!

 Puss
Emma


Tack facean!

puss på idag


Hurra till mig

Ojoj, ett inlägg på morgonen är inte vanligt. Iallafall inte på en vardag, har fått massa gulliga grattis sms redan tack alla sötnosar! Blev väckt klockan 7 med sång och frukost på sängen, fast jag börjar halv 10 så nu börjar jag bli trött igen. Men om 10 minuter måste jag gå upp och fixa i ordning mig så jag iallafall har en halv timme på mig. Börjar dagen med italienska prov, parlo italiano molto bene, eller? Fick massa underbara saker och gladast blev jag nog för Björn Gustafssons DVD. Ikväll blir det kalas, och förhoppningsvis massor av tårta får se vad farmor eller mamma hittar på att baka. Dagen är ganska kort, gott de slutar 2 och ska då hem och fixa inför kalaset. Nej nu ska jag försöka komma upp ur sängen, det är ju bara så skönt att ligga under ett varmt och gosigt täcke såhär på morgonen. Ha en bra dag, det ska jag iallafall ha!

Kramkramkram
Emma

10 minuter

Nu är det 10 minuter tills jag blir 17, blev påmind av både Madde och Ina gullisarr hihi. Ska kolla CSI om 5 minuter sen ska jag sova! Måste ju vara pigg imorgon haha. Saknar Rasmus här, det är tomt. Italienskan gick fakitskit bra kunde de mesta när mamma förhörde mig. Btw fick världens finaste video av Jessicamuttis, jag älskar henne. Vi hörs imorogn guys!

Natti
16- år EMMa


Tisdag

Ursh min mage gör ont, jag måste äta NU. Är riktigt suger på en macka med ost och massa grönsaker på så det får de nog bli. Har städat mitt rum precis och bäddat rent, mysigt! Imorogn fyller jag 17, haha 05:48 den 10 december föddes jag, så gratta mig just då! Nej magen skriker nu, dags att sticka måste ju plugga italienska med har ju prov imorogn.

Have a nice day!
Emma

måndag

hey
Ja då var det måndag igen, seg dag i skolan fast jag började kavrt över 11 och slutade 2. Åkte med Rasmus hem och vi åkte sedan hem till mig. Har legat i sängen, pluggat lite och käkat godis. Kollade sedan på alla andra avenyn avsnitt, riktigt spännade. Nej nu ska jag inte skriva mer, ska kolla hey baberiba och sen ska jag duscha. Sen blir de sängen med Rasmus, ojoj! haha.

2 DAGAR FYLLER JAG ÅR!! hihi

Natti
Emma


mysmysmys hela helgen..

Hej alla vänner!
Ursh och fy på mig, att jag inte skrivit sen i fredags men jag han känt att jag inte alls har hunnit eller velat sitta vid datorn på hela helgen. Har varit väldigt skönt med en datorfri helg, den har varit helt super mysig också för den delen! Nu ligger jag i sängen och kollar på This is England, den är så hemsk.

Min fredag var super mysig, kom från skolan vid halv 3 så var jag hemma ungefär 3, mamma och jag åkte till stan senare och gick och kollade i affärer och kollade lite annat. Dom invigde julen i Göteborg så det var rikigt mysigt. Vi åkte hemåt vid 6 och då åkte vi vägen om SushiQ och köpte sushi, dom har super god där! Åkte förbi movie master och hyrde film och köpte massa mys, godis och chips. Estrella har fått salt&vinäger chips, fast jag har inte hunnit smaka på om dom är lika goda som lays! Vi åkte hem och satte och och kollade på tv och käkade sushi, kollade på idol och sedan satte vi på filmen "Irene Huss" var de, och den var super bra. Mamma skulle jobba tidigt så hon gick och la sig vid 11-12 och jag satt och pratade med Rasmus ett tag i telefonen, vi hade så mysigt haha! Gick och la mig ganska tidigt och jag somnade verkligen direkt, var så trött!

lördagen ringer Rasmus och väcker mig halv 11, då jag var helt död. Men jag ringer upp han 5 minuter senare och är vaken iallafall, haha. Vi bestämmer iallafall att vi ska in till stan för han skulle ha byxor. Så jag går upp och duschar och fixar i ordning mig. Tar tåget in halv 1 och vi går runt och kollar i hela stan utan att mig lilla älskling hittar några jeans, jag skojar inte vi var överallt och han provade säkert 100 par haha så kräsen när det gäller byxor. Vi åt och jag köpte en chailatte sen tog vi spårvagen hem till mig och vi väntade på att mamma och pappa skulle komma hem så  att dom skulle kunna köra oss till tåget. Vi tog tåger och bussen hem till onsala, och åt pizza och sen la vi oss och mös i soffan. Vi låg där hema kvällen och kollade bla på britneys dokumentär, och jag blev faktiskit helt ställd, man förstår inte hur mycket folk hon har efter sig. VÄRT ATT SE! Rasmus somnade på mitt bröst, och jag blir helt chockad när han bara börjar kyssa mig när han sover, haha jag älskar han. Vi la oss vid halv 1 och myste i sängen.

Söndagen då, vaknade vid 11 kändes som världens längsta morgon. Vi gick ner och åt och sedan duschade jag, efter de la vi oss och kollade på step ut 2 the street. Den var helt okej, fast jag somnade. Åkte hem vid 4 när Rasmus skulle träna. Pappa hämtade mig vid tåget och vi åkte hem, åt med pappa och farmor var rikitg mysigt och gott vi satt och pratade gamla saker. Vid 8 kom Natalie till mig vi låg och pratade i 2 timmar tror jag om allt och inget, planerade min födelsedag med om det blir något party eller inte, vi får se! Satte mig sen och kollade på Wallander, och skrev klart min engelska dikt till skolan imorogn. Italienska prov på onsdag, när jag fyller år, på tisdag har jag engelska "prov" och den 16 med. Snart slutar skolan jippie, imorogn blir det mys med min älskling, vi ska dricka glögg och plugga massor, det behövs. Nu ska jag lägga mig och sova, kolla klart på Erik&Mackan och äta min Bärry yoghurt. Hoppas ni haft en trevligt helg.

Natti Natti
Emma

mysig fredag

Hej

Är alldeles för trött för att skriva nu, ska bara krypa ner i sängen. Ensam tyvärr, Rasmus är hemma men imorogn ska vi till stan och mysa till de. Har haft världens mysigaste dag idag, iallafall efter skolan men jag orkar inte skriva nu tar det imorogn innan jag drar in till stan. Sleep well

Natti
Emma


inlägg från emma&rasmus

hejjjhejjj!
Nu ligger vi här i min säng, vi vaknade vid 10 så nu är vi superpigga här. Ligger här i sängen och skrattar, nu ligger Rasmus och leker med en systemkamera, han är söt haha! Idag har det varit skola, helt sjutk var de det gick hål på ett rör (avloppet) när vi satt i bamba och det bara forsade ner vatten, eller kiss vatten! Det tof aldrig slut heller, helt sjukt! Nu hade jag tänkt att min älskling skulle få skriva lite! haha.

Han hade dålig fantasi idag så han bangade att skriva. Dum är han. Kommer bild på oss senare.

Puss
Emma

sunes jul

Måste bara tillägga, sunes jul! Ni måste se den, herregud jag har garvat hela kvällen åt denna och både jag och Rasmus skrattar ihjäl oss, http://www.youtube.com/watch?v=pU3_pFvL8Lw!!!


ursh va dåligt!

Hejj,
ursh va jag känner mig dålig på att blogga sista tiden, känns som det varit mycket som hänt fast jag tror egentligen inte alls det hänt mycket. Det har bara hänt bra saker och det är jag överlycklig över, känner mig riktigt glad igen (förutom att jag inte träffat Natalie och mina andra tjejer på ett jävla tag) fick inte träffat Natalie idag heller, det blev så sent + att det ösregnade ute så jag hade ingen lust att gå ner och sätta mig på spåret in till stan, nej jag hade inte någon lust med de. Mådde inte så bra heller, frös ju hur mycket som helst så jag gick upp och la mig i sängen, somnade med en gång. Vaknar sedan av att min mobil ringer, och sen att det ringer hem och det var Johan som väckte mig och tyckte jag lät trött, haha! Kollade sedan lite på efterlyst, det är sjukt hur mycket som händer egentligen. Blir nästan rädd när det är så många som är försvunna, och han 17åriga killen som blev mördad i Göteborg i helgen, fy! Nu vill jag ha riktig jul stämning, massor med snö och kallt. Saknar att ha en riktig vinter, och imorgon är det 20 dagar kvar till julafton och snart måste man verkligen börja med julklapparna, känner att jag verkligen vill lägga tid på dom i år men jag kommer nog inte hinna med de. Om 7 dagar fyller jag år och den 19 slutar skolan och då ska vi dansa, och dansen går väl sådär. Nej nu ska jag allt ner och drick julmust är så sugen på de, sen ska jag hoppa in i duschen + att jag måste städa på rummet med innan mamma blir mer sur. Imorogn måste jag verkligen plugga italienska har prov på min födelsedag och så måste jag börja läsa på texten till mitt engelska prov den 16, nu måste jag ta och leta upp min kalender. Den är spårlöst borta. Ha en bra kväll gullungar.

Natti
Emma

ge mig snö

helllow
Idag har varit en rikigt seg dag i skolan, vaknade bredvid min älskling, men jag hade inte alls sovit gott kändes som jag inte hade sovit alls. På tåget hem fick jag tag på Natalie så vi ska åka till stan och kolla lite tror jag. Har ju inte träffat henne på över 1 vecka. Idag är det en vecka till jag fyller år, hihi. Fick världens mysigaste sms av Rasmus när jag var påväg hem förut, blev super glad!

Nu ska jag ta något att äta är rikigt hungrig!! Sen kanske Natalie hör av sig om en stund när hon är hemma. Ha en bra dag.

Pusss
Emma

ajajaj

Nu har jag verkligen inte hunnit skiva blogg på jäkla länge har varit lite mycket, nu sitter vi och lyssnar på vårat radio program haha, det är riktigt kul. Igår åkte jag till Rasmus direkt efter skolan, mådde inte alls bra ursh det känndes verkligen som jag skulle bli super sjuk. Men sen fick vi oss en liten promenad med massa mysiga julbelysningar på alla hus. Vi la oss och kollade på tv, var någon julshow på tv det var mysigt och vi åt massa clementiner. Tvingade med han till skolan imorse, stackaren och han hade ingen lektion. Nu ska jag ha ljud sen är det foto och så ska vi framkalla bilder på mig och Rasmus. Ikväll blir det mys med min älskling. Lovar att jag ska skriva ikväll, och snart fyller jag år med hihi!

Nu ska jag lyssna lite igen, ha en bra dag!!

Kram
Emma

RSS 2.0